HOROSKOP

Temna napoved: Zato se boste ločili

Objavljeno 06. december 2015 18.00 | Posodobljeno 06. december 2015 18.00 | Piše: M. F.

Oven se težko prilagaja, bik je malce len, dvojček površen, lev pa že pregovorno išče pozornost.

Nekatere lastnosti ne koristijo življenju v dvoje.

Vsako astrološko znamenje ima kakšno lastnost, ki mu lahko uniči življenje v dvoje. Poglejte, katera je vaša, da ne bo zaradi nje trpelo vaše partnersko razmerje.

Oven

Individualist, ki se težko prilagaja in sprejema kompromise. Sčasoma partner to seveda opazi, se do ovna začne obnašati drugače, to pa rojenega v prvem znaku zodiaka navdaja z ljubosumjem in sumničavostjo, kar neredko vodi v ločitev. Največkrat je zakon z ovnom obsojen na propad zaradi pomanjkanja komunikacije in njegove nepripravljenosti na reševanje težav.

Bik

Na začetku bi za partnerja storil vse, ko pa se nekoliko sprosti, se rad zavali na kavč, gleda filme in pozabi na vse drugo. Ne zaveda se, da je zakon treba vzdrževati iz dneva v dan. Zakoni z bikom največkrat razpadajo zaradi njegove pasivnosti in nesprejemanja dejstva, da je veliko lažje v zvezo vstopiti, kot jo ohraniti živo.

Dvojček

Dvojčki so veseli, a lahko tudi zelo površni. Partner jih pogosto ne more dohajati, zato pride do nerazumevanja in ognja v strehi. Dvojčki se morajo naučiti v zakonu biti resnejši in odgovornejši.

Rak

Rak zakon pogosto spremeni v pravo agonijo. Stalno stokanje, kako je njemu težko in koliko stvari opravi za nekoga drugega, velikokrat vodi v razpad zveze. Zato bi rojeni v tem ozvezdju morali dojeti, da jim ni treba vedno skrbeti za koga. V razmerju so vendar z odraslo osebo, ki zna poskrbeti zase.

Lev

Levi seveda vso pozornost usmerjajo k sebi in velikokrat pozabijo, da niso središče vesolja in da je treba tako občutke kot tudi pozornost in materialne dobrine deliti. Prav zato največkrat ostanejo sami.

Devica

Device vse preračunajo, načrtujejo in zaradi svojega pikolovstva v zakon vnesejo monotonijo. Če se malo ne sprostijo in se ne naučijo partnerju kdaj pogledati tudi skozi prste ter pokazati svojih čustev, zlahka uničijo tudi zakonsko zvezo.

Tehtnica

Tehtnica je uglajena in mojstrica lepega obnašanja, a to ni dovolj, da bi zakon obstal. S svojo sumničavostjo, spremenljivim razpoloženjem in včasih tudi s prevaro lahko uniči zakon.

Škorpijon

Škorpijoni tedaj, ko ljubijo, resnično ljubijo. Zgodi se sicer, da skočijo čez plot, a to ne pomeni, da so se do partnerja ohladili. Seveda on na to ne gleda tako in ob škorpijonovi prevari odkoraka iz zakona.

Strelec

Rad ima svobodo in je kot velik otrok, ki mu je težko slediti. Strelec in miren pristan nekako ne gresta skupaj in prav dejstvo, da se strelec tudi v zakonu ne zresni in ustali, največkrat pripelje do konca zveze.

Kozorog

Nikakor se ne more znebiti svojih strahov o finančnem propadu. Zaradi želje po zaslužku velikokrat žrtvuje družino. Obsedenost z materialnimi dobrinami največkrat uniči kozorogov zakon.

Vodnar

Vodnar je še en znak svobode, nepredvidljiv in ga je težko spremljati. Pretirana želja po svobodi pa njegovemu zakonu seveda ne koristi.

Ribi

Rojeni v tem znaku velikokrat sanjarijo in idealizirajo ter pričakujejo nekaj popolnega. Tega največkrat ne najdejo, to pa v njih vzbuja dvome, depresijo in negotovost. Riba bi morala v zakonu stopiti na realna tla, sicer se oddalji od partnerja in konča znova samska.
 

Deli s prijatelji