NOSTRADAMUS IN DOLORES CANNON

Sami lahko spremenimo prihodnost!

Objavljeno 18. december 2017 14.00 | Posodobljeno 18. december 2017 14.00 | Piše: Mateja Blažič

Človeštvo se od nekdaj ozira v prihodnost in se sprašuje, kaj mu bo prinesla. Vsako leto teoretiki zarote privlečejo na plan napovedi znanih vidcev, s katerimi vedno znova svarijo pred velikimi katastrofami. A ne samo da se večina fatalističnih prerokb ne uresniči, ampak lahko črne scenarije tudi preprečimo. Tako pravi Nostradamus, najbolj znan jasnovidec in prerok vseh časov.

Slavni jasnovidec je pojasnil svoje napovedi, da bi spodbudil človeštvo, naj spremeni scenarij.

Znana pokojna ameriška hipnoterapevtka Dolores Cannon je napisala tri knjige, v katerih Nostradamus pojasnjuje svoje napovedi. Pot do njune nenavadne komunikacije je bila seveda polna naključij, tako kot njena pot do razvoja posebne regresivne tehnike hipnoze, imenovane QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique). Nekdanja gospodinja, žena ameriškega marinca in mama štirih otrok se je namreč po spletu okoliščin začela ukvarjati s hipnozo, ki so ji sledila čudežna ozdravljenja, ob tem pa so ji začeli ljudje v globokem hipnotičnem transu posredovati ne le sporočila iz svojih preteklih življenj, ampak tudi iz drugih dimenzij.

Stik z Nostradamusom

V regresiji neke ženske sta se z Dolores dotaknili njenega preteklega življenja v Franciji, ko je bila Nostradamusova vajenka. Povedala je, da je imel priznani jasnovidec kar nekaj učencev, ki jih je uradno učil medicine, v resnici pa jim je predajal skrivno znanje. Sredi njene regresije se je oglasil sam Nostradamus, češ da želi govoriti s terapevtko, saj ima nalogo zanjo. Predal ji je navodila, kako se lahko poveže z njim. Vsa komunikacija je potekala prek več klientov v globoki hipnozi, eden od njih je bil tudi astrolog in je pomagal na podlagi planetarnih konstelacij rekonstruirati časovni okvir posameznih prerokb. Stik je jasnovidcu omogočalo njegovo znano črno ogledalo iz obsidiana, ki mu je nudilo tudi vpogled v prihodnost.

Prihodnost lahko spremenimo

Nostradamus je pojasnil, da sicer obstajajo točke, stičišča usode in priložnosti, ki so neizogibne in preizkušajo človekov pogum. Kljub svobodni volji se jim ne moremo izogniti, saj so zgodovinsko strateške. Toda iz teh 'zapečatenih točk' izhaja mnogo različnih poti. Človeštvo se samo odloča, katere bo izbralo. To je tudi razlog, da je tako težko napovedati prihodnost, saj se o večini stvari nenehno odločamo s svobodno voljo ter s tem spreminjamo izid. Temu pravi prehod na drugo časovno linijo, torej v drug, vzporedno mogoč sklop dogodkov.
Enako velja za napovedane katastrofe in nesreče v zgodovini, ki se niso zgodile. Nič ni vklesano v kamen, opozarja Nostradamus. Ker ima vsaka stvar več mogočih izidov, od najboljših do najslabših, se da večino napovedanih grozot preprečiti. To je bil tudi razlog, da je želel Dolores Cannon pojasniti svoje prerokbe, nas pretresti z najbolj črnimi scenariji, ki se nam lahko pripetijo – da bomo opozorjeni in bomo lahko zavestno delovali drugače. Povedal je, da se lahko z močjo svojega uma oziroma s skupinsko zavestjo in zakonom privlačnosti osredotočimo na nasprotni izid. V skupini enako mislečih pa se moč zavestnega uma ne le pomnoži, ampak kvadrira. Dejavno lahko torej vplivamo na izid določenih situacij, drugačne odločitve nas vodijo na druge časovne linije.

Iz 'zapečatenih točk' izhaja mnogo različnih poti. Človeštvo se samo odloča, katere bo izbralo.

Neizogibne točke

Znani jasnovidec je sicer kot neizogibno vozlišče dogodkov – tistih, ki se bodo zgodili ne glede na to, po kateri časovni liniji gremo, zato jih ne moremo preprečiti, lahko jih le omilimo – napovedal prihod Antikrista ter padec Rimskokatoliške cerkve, ki se bo 'sesedla sama vase' po tem, ko se bo zadnji papež 'prodal' Antikristu. Toda hkrati, poudarja, je neizbežno vozlišče tudi, da bo človeštvo pod vodstvom močnega vodje porazilo Antikrista, s čimer se bo začelo obdobje obnove Evrope, kar bo tlakovalo pot v t. i. dobo genijev, tisočletno obdobje miru, velikega napredka in razvoja, izumov, izboljšane tehnologije in velikega blagostanja.

Prihod Antikrista

Rojen naj bi bil na Bližnjem vzhodu. Najprej bo deloval v ozadju, na koncu pa povzročil veliko opustošenje v Evropi, trdi Nostradamus. Bil naj bi hujši kot njegovi predhodniki – Atila, Džingiskan, Napoleon in Hitler, saj se je učil iz njihovih napak. To bo človek brez vsakega sočutja in obžalovanja, pravi. Ne bo se razkril takoj, leta bo na tihem deloval v zakulisju in krepil svojo moč. Struktura, ki jo bo gradil, bo vidna šele ob popolnem razsulu navidezne moči posameznih narodov. Ljudje bodo šele tedaj sprevideli, da se je v ozadju pripravljalo nekaj večjega in da vrvice svetovnega dogajanja sploh niso bile v rokah narodov, ki so to prikazovali dolga leta. Antikrist in njegovi pripadniki bodo šli prek vseh meja pri pridobivanju moči, ljudje pa ne bodo pripravljeni in se sprva ne bodo mogli upreti. Vplival bo na njihovo mišljenje z učinkovitimi metodami množične manipulacije, je povedal videc. Nadzoroval bo računalniški sistem in ljudje ne bodo mogli narediti nič proti temu, da so nadzorovani, je opozoril. Ves svet se bo ujel v veliko bitko, njegova invazija Evrope se bo začela prek Španije in Grčije ter nadaljevala v Francijo, malomarnost Nata pa bo omogočila, da jo bo zavzel. Obstoječe države se mu ne bodo neposredno podredile, toda nekatere agresivnejše se bodo okoristile z destabilizacijo sedanjega razmerja svetovne moči. Sledila bo zmeda, preden se bo pojavil organiziran upor. Na koncu bo Antikrist uporabil tudi jedrsko orožje. Prebivalci Evrope se bodo skrili v podzemne predore pred grožnjo z neba, zaradi uničene zemlje in poljščin pa postali kanibali. Po Nostradamusovem opisu naj bi že živel na Bližnjem vzhodu, kjer se bodo nemiri začeli. Na prvi pogled bo karizmatičen, kar bo uporabil za privabljanje in zavajanje sledilcev. Podal je celo njegov datum rojstva in horoskop – rojen naj bi bil 16. decembra 1968.

Razpad Cerkve in dokončni poraz

Francoski jasnovidec pojasnjuje tudi, da naj bi bila Cerkev že v zatonu. Uničila naj bi se od znotraj, zadnji papež pa naj bi imel francoske korenine in postal žrtev atentata. Religija se bo s tem postopoma vrnila v svojo čisto obliko, v tisto, kar je bila na začetku. Antikrist bo na koncu poražen, prevladala bo moč preprostih ljudi, zadnje obrambe, ki jo bo podcenjeval v prepričanju, da je nepremagljiv. V 21. stoletju se bodo hkrati na Zemlji zgodili veliki premiki, poli se bodo hitreje premikali, vode in celine na planetu se bodo razporedile drugače. Veliko duš bo zapustilo Zemljo, posebej zlobnih. Velik vodni val bo na koncu Antikrista odplavil, saj se bodo tudi sile Zemlje in narave uprle manipulaciji.

Novi svet

V prvi fazi stabilizacije svetovnega kaosa bosta postavljena nov začasni ekonomski in bančni sistem, dokončno bo problematika rešena šele v času velikih genijev, ob vzniku nove zavesti. Skupina razsvetljenih vizionarjev bo namreč prevzela nadzor in popeljala človeštvo v mir in novo človečnost, v novi svet. Tedaj naj ljudje ne bi več umirali, ampak ostajali v istem telesu ter razvili več višječutnih sposobnosti, potovanja v vesolje pa bodo postala nekaj vsakdanjega. 

Namesto da trepetamo pred črnogledimi napovedmi, je na nas, da jih poskusimo omiliti ali preprečiti. Zaupanje in vizijo v svetlejšo prihodnost lahko dnevno vzdržuje vsak posameznik. Če pa se pridružimo skupinam, ki po svetu že meditirajo v ta namen, bomo še povečali svoj prispevek na poti v dobo tisočletnega miru.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji