HOROSKOP

S kom vara oven in s kom bik

Objavljeno 16. december 2017 09.30 | Posodobljeno 16. december 2017 09.30 | Piše: M. F.

Rojeni v nekaterih znamenjih so po naravi zvesti, druge hitro zamika prepovedani sadež.

Neiskrenost partnerja dvojčka najpogosteje napelje na prevaro.

Vsako znamenje se v zvezi vede drugače, po svoje izkazuje ljubezen ter naklonjenost in ima svoje šibke točke. S čim prepričajo drugo stran in kaj jim najpogosteje spodnese tla pod nogami?

Oven

Ovni se radi spogledujejo in se hitro zaljubijo. S takim vedenjem svojemu partnerju vlivajo lažen občutek varnosti, in čeprav je prepričan, da je v idealni zvezi, oven vselej nekoliko opreza za drugim plenom. Priložnost najde kjer koli in jo neredko izkoristi, svoja dejanja pa pred stalnim partnerjem zavzeto skriva in ta sploh ne pomisli, da mu ni zvest.

Bik

Biki so sijajni ljubimci, imajo pa nekoliko manjšo samozavest. Takoj ko se v razmerju počutijo negotovo, poiščejo nekoga, ki jih zna prepričati, da so odlični v postelji. Največkrat varajo s prijateljem, s katerim imajo že zgrajen odnos in se dobro poznata.

Dvojček

Izjemno so spogledljivi in temu se ne uprejo niti tedaj, ko so v stalni zvezi. A ne spogledujejo se zato, da bi to prešlo v kaj več, čeprav jih velikokrat zanese. Zavestno se v prevaro spustijo le, kadar začutijo, da partner do njih ni iskren.

Rak

Globoko v sebi raki hrepenijo po globoki povezanosti. Po naravi so zvesti in je le malo možnosti, da bi se zabavali v tuji postelji. Če pa začutijo, da se partner od njih oddaljuje ali odmika, poiščejo tolažbo v drugem objemu. A le redko sedijo na dveh stolčkih in se hitro odločijo, katero zvezo bodo zapustili in katero ohranili.

Lev

Levi so neodvisni in vedno polni energije. V spalnici neredko navdušujejo in znajo poiskati ravnovesje med ljubeznijo ter seksom, zato menijo, da jim je vse dovoljeno in ne občutijo nobene krivde, ko skočijo čez plot. Največkrat z nekom, ki jim deli bolj zveneče komplimente kot njihov stalni partner.

Devica

Običajno so device zveste, zavore pa jim popustijo, kadar se zadeve v zvezi ne odvijajo najbolje. Ko začutijo, da ne gre vse kot po maslu, kaj lahko tolažbo poiščejo v tuji postelji.

Tehtnica

Rojeni v tem znamenju so ustvarjeni za življenje v paru, saj vedno težijo k harmoniji in partnerja neredko postavijo pred sebe. A ne prenašajo dobro osamljenosti, in če se življenjski sopotnik od njih oddali, poiščejo družbo v drugem naročju. Ker so zelo šarmantne, s tem nimajo nobenih težav.

Škorpijon

Znamenje, ki vedno išče čutnost in senzualnost. V stalno zvezo se poda le, če partnerju povsem zaupa in verjame. Čeprav so rojeni v tem znaku običajno zvesti, jih vendarle včasih premami strast in jih odvleče na napačno stran. Zlasti če v zvezi niso deležni tiste intimnosti, ki jim po njihovem mnenju pripada in o kateri sanjarijo. Večinoma varajo z nekom, ki ga poznajo, celo z bivšo ljubeznijo, saj se ob njej počutijo povsem sproščeni.

Strelec

Rojeni v tem znaku obožujejo avanture in to velja tudi, ko gre za seks. Težko jih je ujeti v zvezo, a ko so v razmerju, je le malo možnosti, da bodo skočili čez plot. Če se to vendarle zgodi, pomeni, da je v odnosu nekaj hudo narobe in da je bil že pred tem obsojen na propad.

Kozorog

Kozorogi temeljito razmislijo o vsaki potezi. Težko jih je pripraviti do tega, da se spustijo v razmerje, če pa se za ta korak odločijo, so povsem prepričani, da ne bodo varali. Le če se počutijo izdani, namenoma varajo. Ne zato, ker bi jih zanesla strast, temveč iz čistega maščevanja.

Vodnar

Najbolj cenijo svobodo. Če jim kdo poskuša postaviti meje, jih bodo prestopili samo zato, da dokažejo, da jih lahko. Če jih prevara partner, mu to zagotovo vrnejo v enaki meri.

Riba

Ko gre za ljubezen, je to najmanj sebično znamenje. Bolj kot lastno ugodje je zanje pomembno ugodje partnerja, zato njegove občutke vedno postavljajo pred svoje. Če pa on tega ne zna ceniti, hitro poiščejo nekoga, ki bo znal spoštovati nežno in nesebično naravo rib. 

Deli s prijatelji