SKOK ČEZ PLOT

Prešuštniški zodiak

Objavljeno 10. avgust 2011 13.00 | Posodobljeno 10. avgust 2011 13.00 | Piše: S. K.

Težave se začnejo po poroki

Poročne težave se za mnoge začnejo že takoj po poroki

Se spomnite princesk iz pravljic? Vse njihove skrbi in težave se ponavadi sklenejo, ko se poročijo s princem svojih sanj. Toda v resničnem življenju se težave za življenjska sopotnika z zvonjenjem poročnih zvonov velikokrat šele prav začnejo. Ker življenje pod skupno streho prinaša veliko odgovornosti in kopico skrbi, je pogosto koristno, da si partnerja že pred poroko ustvarita skupno gospodinjstvo, tako da ju sobivanje po poroki ne more z ničimer presenetiti.

Po statističnih podatkih je najpogostejši razlog za ločitev nezvestoba, in vendar se najdejo tudi pari, ki ostanejo v razmerju, čeprav je eden od njiju skočil čez plot. Kdo je dovzetnejši za nezvestobo, lahko po mnenju astrologov razberemo iz Sončevega znamenja. Še več, ta tudi odkriva, kako se bo kdo odzval, če je partnerja zalotil pri prešuštvovanju.

Zakon kakor past

Pripadniki ognjenih znamenj (oven, lev in strelec) so zagreti za zdravo in redno spolno življenje. Lahko hitro in nepremišljeno prevarajo partnerja, saj preprosto težko brzdajo svojo močno spolno slo. Pri njih pa ima zakonolomstvo še drug razlog – neprenehoma se poskušajo dokazati pred seboj in drugimi kot vredni naklonjenosti in pozornosti. Zmaga, ko nekoga osvojijo, jim je zelo sladka. Poroka jih ne umiri, nasprotno, daje jim občutek, da so se ujeli v past. Ker ljubijo sladkobni občutek nemira, ko adrenalin zaorje po njihovih žilah, bodo prešuštvovali, tudi če so v sicer srečni zvezi in celo zelo zaljubljeni v svojega srčnega izvoljenca.

Njihova nagnjenost k skokom čez plot pa še ne pomeni, da bodo ravnodušni do partnerjeve nezvestobe. Prav nasprotno, saj jim njihova ognjevita nrav in ego ne dopuščata zlahka prenesti poraza in ponižanja. Morebiti je med ognjenimi znaki do prešuštnika še najstrpnejši strelec, pustolovec, ki seks dojema tudi kot rekreativno dejavnost, svojevrstno razvedrilo za telo in duha. Prav zaradi takšne drže zmore partnerju nezvestobo včasih celo odpustiti.

Vinjenost in nezvestoba gresta vštric

Bik, devica in kozorog, pripadniki zemeljskih znamenj, po naravi najprej premislijo in potem naredijo, povrh pa se nenehno nadzorujejo in brzdajo. Med njimi je še najnemirnejši bik – njegovemu znamenju namreč vlada Venera, boginja lepote in ljubezni, zaradi česar lahko postane zasvojen s spolnostjo. Kozorogi se v ljubezni vedejo hladnokrvno, spolna sla pa se pri njih pogosto povečuje hkrati z njihovo poslovno uspešnostjo – močnejši in vplivnejši so, večji je njihov libido. Previdne device grejejo tujo posteljo, če so v zakonu zelo nezadovoljne in nesrečne. Pogosto partnerja prevarajo z nekom, ki je kot one vezan in vsaj enako nesrečen z zakonskim stanom. Vsi predstavniki zemeljskih znamenj pa imajo izrazito skupno značilnost – vinjeni se hitro in radi spozabijo ter dostikrat nehote in celo nezavedajoč se prelomijo ljubezensko zaobljubo. Med biki, devicami in kozorogi najdemo razmeroma veliko takšnih, ki pogledajo nezvestemu partnerju skozi prste. Sicer ne prav zlahka, in vendar jih veliko med njimi zna odpustiti.

Lahkotno odpuščanje

Zračna znamenja (dvojčka, tehtnica in vodnar) strogo ločijo med čustveno in telesno prevaro. Seks zaradi seksa samega bodo hitro oprostili sebi in svojemu partnerju, če pa odkrijejo, da se je partner med skokom čez plot tudi čustveno oddaljil, bodo zahtevali poglobljen in pogosto mučen pogovor, da bi ugotovili, pri čem so in kako naprej.
Med astrologi imajo tehtnice nelaskav sloves – v tem znamenju je namreč rojenih največ prešuštnikov. Zaradi prirojene neodločnosti in želje ugajati drugim namreč kaj hitro pristanejo v tujem objemu. Sicer pa bolj kot v seksu uživajo v spogledovanju, vendar se hitro uklonijo, če kdo od njih zahteva več kot poljub. Vodnarji se radi ljubijo kjer koli in kolikor se le da, in sicer po hipijevskem geslu: ljubite se, ne vojskujte se. Dvojčkom bi lahko očitali, da se s čustvi in spolnostjo vse preveč radi poigravajo, zato jih sem ter tja takšna nagajivost utegne hudo udariti po glavi.

Zvestoba do groba

V ljubezni se pripadniki vodnih znamenj (rak, škorpijon in ribi) precej razlikujejo. Skupna jim je le velika čustvenost, zaradi katere so po pravilu tudi med najzvestejšimi. V razmerje namreč vstopijo večinoma zaradi ljubezni, ne iz katerih koli drugih razlogov. Prav zaradi spoštovanja ljubezni, ki jo pišejo z veliko začetnico, gledajo na morebitno partnerjevo nezvestobo zelo prizanesljivo in razumevajoče, skozi prizmo zaljubljenega človeka. Zadnje velja zlasti za rake in ribe, ki res samo v izjemnih razmerah kršijo ljubezensko zaobljubo, čeprav se, resnici na ljubo, hitro iskreno zaljubijo v človeka, s katerim so zagrešili skok čez plot. Izjema med vodnimi znamenji so škorpijoni, ki jim astrologi pripisujejo močno erotičnost. Ti nočejo niti pomisliti, da jim ljubljeni(a) ni zvest(a), enako pa tudi oni zlepa ne bodo prešuštvovali. Za škorpijona je poroka namreč vzvišena podobno kakor krvno bratstvo. Ker si zaobljubo »dokler vaju smrt ne loči« vzamejo globoko k srcu, so med najzvestejšimi, prav tako pa bi med njimi težko našli katerega, ki bi partnerju odpustil skok čez plot.

Deli s prijatelji