HOROSKOP

Prave počitnice za vaše astrološko znamenje

Objavljeno 03. avgust 2011 13.30 | Posodobljeno 03. avgust 2011 14.30 | Piše: M. F.

Za ovne akcija, za dvojčke vedno nove izkušnje, levom pozornost, strelcem pa pozitivno družbo

Vsak konec tedna vam ponujamo namig za oddih na slovenskih naravnih kopališčih

Komaj smo zakoračili v drugi mesec počitnic, zato je najbrž veliko takšnih, ki se letošnjega dopusta še veselijo. Da vam bo res bo ostal v lepem spominu, ga skušajte prilagoditi svojemu nebesnemu znamenju. Astrologi namreč pravijo, da niso vsake počitnice za vse.

Oven   vedno v akciji

Ovnom bolj kot mirno in lenobno poležavanje na dopustu prija neprestana akcija. Duševni mir namreč dosegajo s pomočjo fizično izčrpanosti. Najboljši izbor za ovne so kraji, ki obljubljajo veliko družabnih dogodkov in športnih aktivnosti.

Bik bivanje v naravi

Kadar se biki hočejo dodobra spočiti, potrebujejo pobeg od mestnega vrveža in prenatrpanih ulic. Idealno mesto zanje je torej miren kraj, kjer bodo lahko povsem nemoteno spali in imeli neskončne možnosti za sprehajanje.

Dvojčka nikar zgolj na enem mestu

Njihova neizmerna potreba po vedno novih izkušnjah jim tudi na dopustu ne da miru. Če je le mogoče, naj si privoščijo počitnice na različnih krajih, če pa ni, naj bo letovišče izhodiščna točka za krajše izlete.

Rak najraje s svojimi:

Za rake so daleč najlepše počitnice tiste v družbi ljudi, ki so jim blizu. Med njimi se počutijo varne in se najlažje sprostijo. Mesto počitnic naj bo mirno, termine pa velja prilagoditi s tistimi, ki jih imajo radi.

Lev radi v središču

Tako dogajanja kot pozornosti. Prav zato najraje zahajajo v kraje, kjer se zbira družbena smetana, in poskrbijo, da ne ostanejo neopaženi.

Devica zabava z zdravo hrano

Device rade združujejo prijetno s koristnim. Idealno mesto zanje bo torej tam, kjer se lahko sprostijo, poleg tega pa še česa naučijo. Sicer pa device tudi na počitnicah ne odstopajo od svojih običajnih navad, med katere pogosto sodi zdrava hrana, trenutke tišine pa najraje preživljajo ob knjigi.

Tehtnica – užitek v romantičnih stikih

Tehtnice med počitnicami želijo blesteti in tako privabljati pozornost nasprotnega spola. Na dopust vedno vzamejo gomilo garderobe in obiskujejo različne kulturne dogodke. Pusta mesta, kjer bi bile osamljene, jih ne zanimajo.

Škorpijon neprestana nočna zabava

Škorpijoni niso najbolj navdušeni nad neskončnim poležavanjem na plaži. Razživijo se šele ponoči. Pred odhodom na dopust naj se prepričajo, da ima izbrana destinacija pestro nočno življenje. Dneve bodo tako ali tako prespali.

Strelec najpomembnejše je pravo vzdušje

Za strelce je najpomembnejše, da so ves dan obkroženi s pozitivno družbo. Potrebujejo stalno akcijo, pa naj bo to tek, planinarjenje ali zabava, najbolje v kateri od bolj oddaljenih držav.

Kozorog vedno z mislimi na delu

Nikakor ne morejo pozabiti na poslovne obveznosti. Zanje je zato pomembno, da izberejo mesto z dobrimi komunikacijskimi povezavami, da so lahko vedno v toku z dogodki doma.

Vodnar poletna vročina jim je odveč

Preprosto ne prenesejo žgočega sonca in vročih dni. Da bi se sončili, jim ne pade na kraj pameti. Raje imajo hladne, s klimo ohlajene prostore. Seveda v družbi dobre, osvežujoče pijače.

Ribi potreba po izražanju kreativnosti

Idealen kraj za njihove počitnice je redko poseljen otok, kjer bodo lahko našle navdih za ustvarjanje. Nanj pa naj se ne podajo brez slikarskega pribora ali beležke, kamor bodo zapisovali pesmi ali svoja razmišljanja.

Deli s prijatelji