MERKUR

Pozor, nastopil je retrogradni Merkur

Objavljeno 11. april 2017 16.50 | Posodobljeno 11. april 2017 16.50 | Piše: Gaia Asta

Kaj pomeni retrogradni Merkur?

Osebna karma je popotnica, ki jo prinesemo iz prejšnjih življenj.

Nastopil je ščip, na 21. stopinji ovna in tehtnice, s pomembnimi aspekti z Jupitrom in Uranom. Merkur bo retrograden od 11. 4. do 4. 5., Venera se obrne v direktno gibanje 15. 4. Okoli ščipa bodo vladale neugodne družbene razmere. Pri nas se obetajo novi davki, Slovenija na splošno prihaja v slabše obdobje. Vse bolj se bodo kazale posledice pomanjkanja medsebojnega spoštovanja, sodelovanja, humanosti in napredka.

Skratka, bodite v notranjemu miru in dobro pretehtajte posledice svojih dejanj. Planeta delujeta tudi družbeno, nestrpnosti in retorika na političnem parketu se bodo zaostrili. Petkov aspekt, Sonce opozicija Jupiter, pa je sploh neugoden in opozarja, da moramo biti zares previdni in umirjeni. Okoli ščipa je tudi retrogradna Venera v kvadratu s Saturnom in Sonce v kvadratu s Plutonom. V tem času bodo konfliktne energije in blokade, konservativni pogledi, odprt in širok duh postaja v Sloveniji vse bolj oddaljen.

Do ščipa bo energija rasla, z njo tudi suša, vendar se zna po njem vreme obrniti. Na osebnem področju priporočam, da energije usmerite v duhovnost, ko se družite, se pogovarjajte le o lepih stvareh. 

Deli s prijatelji