HOROSKOP

Ob teh znamenjih ne pričakujte dolge zveze

Objavljeno 22. april 2017 10.30 | Posodobljeno 22. april 2017 10.30 | Piše: M. F.

Le redko se povsem umirijo.

Nekaterim dolge zveze preprosto niso pisane na kožo.

Dejstvo je, da stabilne in trajne zveze niso vsem pisane na kožo. Kot pravi horoskop, je pri naslednjih treh znamenjih najmanjša verjetnost, da bodo ostala v dolgem intimnem razmerju.

Strelec

Velja za največjega begavčka horoskopa. Le težko ostane na enem mestu in ob enem partnerju, ko zadeve namreč postanejo resne, zbeži. Tako hitro kot v življenje pride, tako hitro iz njega izgine. Če nameravate z njim ostati, se sprijaznite z dolgimi, samotnimi nočmi. Tudi glede prevare mu boste morali včasih pogledati skozi prste. 

Vodnar

Tako kot strelec tudi vodnar vselej išče avanture. Takoj ko mu v zvezi postane dolgočasno, si omisli vzporedno razmerje in sedi na dveh stolih, dokler se ga ne odkrije. Ker rojeni v tem znaku spretno lažejo ter manipulirajo, tako lahko živijo leta, partnerju pa se o njihovem dvojnem življenju sploh ne sanja. 

Lev

Egocentrični lev v zvezi uživa, dokler ima dovolj pozornosti. Oziroma ogromno pozornosti. V trenutku, ko se mu zazdi, da partner premalo opeva njegov značaj, obleko, pričesko, lepoto in sposobnosti, se odloči poiskati novega oboževalca. Seveda v drugem razmerju.
 

Deli s prijatelji