HOROSKOP

Ob pomoči zvezd do popolne poletne avanture

Objavljeno 10. avgust 2014 17.00 | Posodobljeno 10. avgust 2014 17.00 | Piše: M. F.

Bik je za spogledovanje najbolj dovzeten v naravi, leva boste začarali z ogledalom, ribo pa s tančico skrivnosti.

Poletje je pravi čas za uživanje v kratkih zvezah, ki prinašajo zgolj zadovoljstvo. Če ste torej samski, se jim brez skrbi prepustite. In naj vam pri zapeljevanju »žrtve« pomagajo zvezde.

Oven

Ovni so aktivni ljudje, ki vedno živijo na robu. Najlažje boste pripadnika tega znamenja zapeljali na divjem spustu po brzicah, med spustom po jekleni žici, med planinarjenjem ali med katero koli drugo poletno aktivnostjo, ki v telesu dvigne nraven adrenalina. Užitke zna poiskati tudi v masaži, ob kateri se sprosti po napornem dnevu. Če zadeve obvladate, mu ponudite brezplačen tretma.

Bik

Sprehod ali vožnja s kolesom sta za bika najbolj priljubljeni aktivnosti na prostem. Ker seveda to rad počne v družbi, mu predlagajte, da bi se na pohajkovanje podala skupaj in med njim poiskala kakšen odmaknjen kotiček. Za spogledovanje je bik vedno razpoložen tudi ob dobri hrani in pijači v restavraciji. Po sprehodu ga povabite torej še na okusno večerjo.

Dvojček

Čeprav imajo rojeni v tem ozvezdju radi poletje, ko lahko veliko časa preživijo na prostem in kjer so možnosti za nova poznanstva neskončne, se najbolj zanašajo na družabna omrežja. Prav ta so najboljši način za začetno spogledovanje z dvojčkom. Naprej pa naj zadeve tečejo v naravi.

Rak

Vedno, zlasti pa poleti, ima rad dobro hrano, zato boste pozornost raka najhitreje pritegnili v restavraciji z njemu priljubljeno hrano. Prav ob uživanju v okusih se najlažje spusti v pogovor z nekom, s katerim bi lahko imel nepozabno poletno avanturo.

Lev

Seveda išče senzacije in pozornost, zato se najbolje počuti na plaži, kjer ga lahko vsi občudujejo v njegovem popolnem sijaju. Če ga boste občudovali na glas ter ga nato povabili v sobo, kjer je na stropu ogledalo, bo to poletje zagotovo vaš.

Devica

Celo izbirčna in pikolovska devica se poleti sprosti. Rada ima ljudi, ki jih zanimajo podobne stvari kot njo, najlažje pa jo boste osvojili, če boste ugotovili, kateri ji je najljubši vonj. Tedaj se vam ob pravih osvajalskih prijemih ne bo mogla upreti.

Tehtnica

Ceni lepoto in zato jo boste najlažje zapeljali v sprostitvenem centru. Zanjo je to rajski kraj. Čutna olja in aromaterapija jo pripeljejo v ekstazo, zaradi nje pa je, kadar ji je nekdo všeč, vse mogoče.

Škorpijon 

Povsod in vedno je pripravljen na seks, popolni mesti za osvajanje tega znamenja pa sta knjižnica in starinarnica. Primite knjigo, po kateri je segel on, ali ga prosite, naj vam pomaga poiskati katero od erotičnih del. Ko jo najde, ga povabite v park ter mu berite njene najbolj začinjene odlomke.

Strelec

Rad se igra igrice zapeljevanja in hitro dojame, ko nekdo znake pošilja v njegovo smer. Posebno ga privlači tenis, zato ga povabite na dvoboj. Še hitreje pa ga boste zapeljali, če ga boste poprosili za kakšno lekcijo iz te igre. Z veseljem vam bo pokazal kakšen poseben prijem ali tehniko.

Kozorog

Kozorog v službi ne samo dela, pač pa se tudi spogleduje. Ve, da je to nevarno, a ga vseeno privlači misel, da bi si avanturo privoščil s katerim od sodelavcev ali sodelavk. Organizirajte torej zabavo z ražnjem, povabite nanjo kolege ter osebo, ki buri vašo domišljijo, pa čeprav sedita v isti pisarni.

Vodnar

Vedno je pripravljen na nekaj novega in drugačnega, a nikoli ga ne privlači nekdo, ki ne goji strasti do stvari, ki so zanj pomembne – spontano spoznavanje v parku ali na zabavi, ki se lahko spremeni v seks za eno noč. V množici ljudi je njegovo ostro oko namreč sposobno najti osebo, s katero se mu obeta največ zabave.

Riba

Rade imajo skrivnostno in nepoznano, idealen partner za poletno avanturo je zanjo nekdo, o katerem ve čim manj. Bolj kot boste skrivnosti, bolj boste za osebo rojeno v znamenju rib privlačni, zanimivi in seveda vroči.

Deli s prijatelji