NA KRATKO

Najzvestejša znaka zodiaka

Objavljeno 10. december 2015 20.00 | Posodobljeno 10. december 2015 20.00 | Piše: M. F.

Na lestvici najzvestejših in najbolj predanih astroloških znakov vodita rak in kozorog.

Na rojene v ozvezdju kozoroga se je vedno mogoče zanesti.

Pisali smo že o najljubosumnejših, najzapeljivejših in najpohotnejših znakih zodiaka. Tokrat pa poglejte, za katera dva zvezde pravijo, da sta to najbolj predana in ljubeča. Čeprav nedvomno imata tudi svoje napake, o njih tokrat ne bomo govorili. Naj zasijeta v najlepši možni luči.

Rak

V tem znaku rojene osebe so odlična izbira, kadar bi ob sebi radi skrbnega in predanega prijatelja ali partnerja. Raki so zelo pozorni, imajo izrazito intuicijo in se svojemu srčnemu izbrancu povsem posvetijo. Ob njem nikoli ne boste izgubili občutka, da niste ljubljeni, vajino bivališče bo ob njem pravi dom. Pazite pa, da ga ne boste izdali. Kajti izdaje rak ne prenese. Skušajte mu pozitivne občutke in lojalnost vračati v enaki meri, kot jih prejemate.

Kozorog

Še eno predano znamenje. Četudi v zvezi z njim pride do težav, se jih odločno loti reševati in stori vse, da bi razmerje vrnil v prave tirnice. Kozorog namreč zlepa ne obupa, s svojim bistrim umom pa zna vedno ponuditi pravi nasvet. Nanj se je vedno mogoče nasloniti in zanesti, zato je pravi privilegij za življenjskega sopotnika imeti nekoga, ki je rojen v znaku kozoroga.

Deli s prijatelji