HOROSKOP

Malenkosti za njihovo srečo

Objavljeno 05. december 2017 09.30 | Posodobljeno 05. december 2017 09.30 | Piše: M. F.

Kaj neizmerno zadovoljstvo pričara ovnu, biku, dvojčku in vsem drugim?

Svoboda je za rojene z znamenju strelca neusahljiv vir sreče.

Kaj nekdo potrebuje za srečo? Vprašanje, na katero lahko odgovorijo zvezde. Za vsako astrološko znamenje obstaja malenkost, ki na njegov obraz nariše nasmeh in v življenje prikliče srečo. Gremo lepo po vrsti.

Oven

Neizmerno srečen je, kadar ga drugi poslušajo in pritrjujejo njegovim besedam. Prepričan, da ima vedno prav, ima rad občutek, da se ne moti in da ga vsi spoštujejo.

Bik

Početi nič je za bika izvir sreče. On bi včasih res samo počival, spal in jedel. Brez težkih misli in skrbi.

Dvojček

Najsrečnejši je, če lahko govori in govori, ne da bi ga kdo prekinjal. On v svojih monologih ne vidi nobene težave, saj verjame, da so lahko vsi tisti, ki ga poslušajo, hvaležni za njegove besede.

Rak

Kadar je nekomu prva izbira, je rak srečen. Rojeni v tem znamenju so skromni in navajeni, da se običajno znajdejo v vlogi rezerve. Prav zato so neizmerno veseli, kadar jih prijatelj na izlet ali zabavo povabi prve.

Lev

Ko nekomu, ki dvomi o njem, dokaže, da se ne moti, se na obrazu leva nariše velik nasmeh in oči zasijejo z vsem svojim sijajem. Seveda tudi, kadar ga vsi častijo kot kralja. Kajti po njegovem mnenju si ne zasluži nič manj.

Devica

Kadar začuti, da jo drugi potrebujejo, da ne morejo brez nje in si želijo njene pomoči, ni le počaščena, temveč tudi srečna. In še bolj, če lahko nekomu, ki jo prosi za pomoč, v resnici tudi pomaga.

Tehtnica

Vir njene sreče so prijatelji, zato je najsrečnejša tedaj, ko jo obkrožajo ljudje, ki jih ima rada.

Škorpijon

Ko najde nekoga, ki ga razume, je škorpijon res pomirjen, zadovoljen in srečen. Rojeni v tem znaku so skrivnostni, nemalokrat mračni in še sami sebe včasih ne morejo razumeti. Ko razumevanje najdejo pri prijatelju, znancu, sodelavcu ali sorodniku, je to zato zanje neprecenljivo.

Strelec

Potovanja, kjer ga nihče ne duši in omejuje s pravili. Svobodomiselni strelec je najzadovoljnejši, ko je svoboden in lahko živi življenje po svojem ritmu in pravilih.

Kozorog

Srečen je, kadar je uspešen in lahko uživa v plodovih svojega dela. Ker je karierist, je pripravljen veliko vložiti v svoj uspeh, če se trud obrestuje, je to zanj največji vir sreče.

Vodnar

Kadar je lahko samosvoj in drugi njegovega obnašanja, idej in zamisli ne zasmehujejo, tedaj je vodnar na krilih sreče. Čeprav praviloma trdi, da mu ni mar, kaj si o njem mislijo drugi.

Ribi

Kadar nekoga nasmejijo, tedaj so rojeni v zadnjem znaku zodiaka najsrečnejši. Ranljivim in čustvenim ribam veliko pomeni, če so zaslužne za zadovoljstvo nekoga, ki ga imajo rade. Tuja sreča jih osrečuje celo bolj kot lastna. 

Deli s prijatelji