HOROSKOP

Lastnosti, ki bi se jih morali sramovati

Objavljeno 18. december 2015 07.00 | Posodobljeno 14. december 2015 08.33 | Piše: M. F.

Prepričani smo, da se zavedate zgolj lastnosti, ki so vam v ponos, a imate tudi takšne, ki bi se jih morali sramovati.

Priznajte si napake in si obljubite, da jih boste vsaj skušali odpraviti.

Z nezadržno naglico se bliža novo leto. Ta čas je zato praviloma namenjen pogledu nazaj in načrtom za naprej. Novoletne (za)obljube se bodo najbrž kar vrstile, in če nimate idej, na katerem področju bi se v prihodnjem letu lahko malce izboljšali, poglejte, katera vaša lastnost vam ni ravno v ponos in bi jo zato lahko po najdaljši noči vsaj malce prikrili.

Oven

Vse mora biti hitro, takoj in še hitreje. Res ste nestrpni. Poleg tega pa velikokrat nezreli in neodgovorni ter vam za ideje, ki niso zrasle na vašem zelniku, ni prav nič mar.

Bik

Zelo ste posesivni in ne znate deliti. Poleg tega ste neizmerni trmasti ter pretirano uživaški in nemalokrat prav nemarno leni.

Dvojčka

Tako hitro menjate svoje mnenje, da sogovorniki pri vas nikoli ne vedo, pri čem natanko so. Poleg tega ne poznate olike in vedno segate v besedo, imate nešteto hobijev, nobenemu od njih pa niste v resnici predani.

Rak

Neprestano spreminjate razpoloženje, ste pretirano previdni in prestrašeni, hkrati pa še na moč občutljivi in vsaka malenkost v vas vzbudi hudo užaljenost.

Lev

Tako se imate radi, da vedno in povsod opazujete svoj odsev. Kadar si kaj želite, se ne ustavite, dokler tega ne dobite, želja, da bi vedno bili v središču sveta, pa je v resnici za vašo družbo že več kot nadležna.

Devica

Obsojate vse po vrsti, ste zelo pikolovski in se vedno zapičite v nepomembne malenkosti ter s svojim pesimističnim razpoloženjem zlahka zamorite še tako veselo družbo.

Tehtnica

Ste zelo neodločni in prav težko se je z vami dogovoriti glede česar koli. Niste ravno trdnega značaja in radi spustite svoje kriterije zgolj zato, da bi nekomu ugajali ali zaradi ljubega miru, vaša obsedenost z lepoto pa je, milo rečeno, pretirana.

Škorpijon

Ste maščevalni in hitro nekomu zaradi najmanjše malenkosti zagrenite življenje. Z manipulatorskimi sposobnosti lahko ljudem okoli sebe hitro porušite mentalno zdravje. Preprosta slaba volja za vas ne obstaja, vedno ima nekje globoke korenine in ne odnehate vrtati, dokler jih ne odkrijete ali tistega, ki ima malce slab dan, ne preženete daleč stran od sebe.

Strelec

Tako zelo ste iskreni, da ste velikokrat že prav žaljivi. Zlasti ko vse okoli sebe prepričujete, da prav vi vse najbolje veste ali znate. Če pa ne počnete ničesar novega in razburljivega, preprosto umirate od dolgočasja. In to morajo vsi vedeti ter trpeti z vami.

Kozorog

Tako ste obsedeni z nadzorom, da ne razumete, kaj je to odpuščanje. V svoj prid ste pripravljeni izkoristiti vse in vsakogar, prav tako pa radi govorite o negativnih stvareh in se hranite z negativno energijo.

Vodnar

Prepričani ste, da ste objektivni in racionalni, a v resnici le prehitro in preostro sodite druge. Sanjarite o nekem drugem svetu in delujete hladno ter vedno delite nasvete, ne da bi sploh poslušali, kaj vam sogovornik govori.

Ribe

Radi se prepuščate življenjskim okoliščinam in življenje se vam velikokrat izmakne iz rok, velikokrat se preveč obremenjujete s potrebami drugih in ste zelo naivni ter zato lahka tarča takšnih ali drugačnih prevarantov. 

Deli s prijatelji