HOROSKOP

Kako kdo odpušča

Objavljeno 17. februar 2013 16.00 | Posodobljeno 17. februar 2013 16.00 | Piše: M. F.

Lev zlahka vse pozabi, škorpijon kuha zamero, devica preprosto ne prenese krivic.

Nekateri hitro pozabijo, pri drugih bo treba več truda, pri tretjih pa bo tudi ta zaman.

Vsak odpušča po svoje. Nekateri zlepa ne pozabijo zamer, za druge je kuhanje jeze izguba časa. In na to, kako se posamezniki odzovejo na krivice, izdajo ali prevaro, vplivajo tudi zvezde.

Oven odpusti le, če občuti iskreno kesanje

Oven je hitro užaljen, prav tako hitro pa zna tudi odpustiti. Če ste ga močno prizadeli, se sicer lahko zgodi, da nekaj dni ne bo govoril z vami, po času trmoglavljenja pa bo popustil. A le, če bo v vašem opravičilu začutil iskreno kesanje.

Občutljivi bik težko odpušča

Bik je zelo občutljiv, kadar gre za njegov ego in dostojanstvo. Če začuti, da ga je druga stran prizadela ali razočarala, zlahka prekine prej še tako trdno prijateljstvo. Zaradi svojega temperamenta občuti željo po maščevanju. Ker je sam izjemno lojalen, namreč to pričakuje tudi od drugih. Oprostil bo le, če ga boste argumentirano spomnili, zakaj sta prijatelja.

Dvojčki ne dramatizirajo

Dvojčki odpustijo vsakemu, ki jih prosi odpuščanja. Iz sporov ne delajo drame, saj verjamejo, da se vsak lahko zmoti in dela napake. Sicer pa so oni tisti, ki velikokrat užalijo druge. A povsem nenamerno, njihov jezik je pač hitrejši od razuma.

Rak potrebuje veliko opravičil

Rak je znamenje, ki pogosto menja razpoloženje in rad podoživlja stvari, ki so mu zadale bolečino. Težko odpusti nezvestobo ali izdajstvo. To stori le, če vidi, da je druga stran izjemno trudi pojasniti svoj vidik. Drobni znaki pozornosti k temu vsekakor pripomorejo.

Lev: »Prepir? Kakšen?«

Lev je pogosto presenečen, kadar mu prijatelji povedo, da jih je prizadel, saj ne razmišlja o svojih besedah in dejanjih. Od njega ne pričakujte opravičil, prav tako jih ne pričakuje on. Pri njem je najboljše, da se, tako kot sam, vsi pretvarjajo, da se ni nič zgodilo.

Devica je izjemno občutljiva

Devica je trmasta in občutljiva za krivice. Pri njej se je težko odkupiti za grehe, saj pogosto pripisuje preveliko težo temu, kar se je zgodilo. Od vsakega, ki jo je prizadel, pričakuje resno, iskreno in globoko opravičilo. S tem dokazuje, da je imela ona prav.

Tehtnica rada igra toplo-hladno

Znano je, da tehtnice rade dramatizirajo. Če pri njej iščete odpuščanje, vedite, da se bo igrala igro toplo-hladno. V nekem trenutku bo pripravljena odpustiti vse, v drugem si bo premislila. Vodo na svoj mlin lahko pri njej speljete z darilcem.

Škorpijon odpušča počasi

Trmasto znamenje, ki težko odpušča. Zaradi sporov lahko celo prekine prijateljstva. Tako želi drugim pokazati, da z njim ni šale. Morda bodo pretekla leta, preden bo spet spregovoril z vami. Ker pa je škorpijonu pomembno mesto na družbeni lestvici, ga povabite na zabavo, kjer bo lahko spoznal prave ljudi. Tako boste imeli večje možnosti, da bosta znova prijatelja.

Vsak si zasluži še eno priložnost, pravi strelec

Strelec zlahka odpušča, saj je prepričan, da si vsak zasluži še eno priložnost. Če mu boste razložili, zakaj ste se do njega obnašali tako, kot ste se, bo videl, da ga niste namerno prizadeli, in bo zamero pozabil. Res pa je, da je potrebna razprava o težavi. Brez nje ne bo odpuščanja.

Kozorog se maščuje z zlobnimi obrekovanji

Izjemno ponosno znamenje ne odpušča zlahka. Rad opravlja in tisti, ki so ga prizadeli, bodo nedvomno tarča zlobnih obrekovanj. Zato se ljudje bojijo prizadeti kozoroga. Zavedajo se, da jim lahko uniči ugled. Razoroži ga le spretno podkupovanje. Pa naj bo s hrano, uslugami, darili ali denarjem. Besede koruptiven nismo imeli v mislih ...

Vodnar ni zamerljiv

Odpustil bo vsem prijateljem, saj nase gleda kot na izjemno moralno in pošteno osebo. Če pa meni, da od nekoga prejema zgolj negativno energijo, bo nadaljnje druženje z njim praktično nemogoče.

Ribe težko odpustijo

So eno najobčutljivejših znamenj v horoskopu. Težko pozabijo prevare ali to, da se jim prijatelji izneverijo. Zvesto sledijo svoji intuiciji in ji zaupajo glede tega, komu odpustiti in komu ne. Če je zamera tako velika, da je niso zmožne preboleti, bo najboljše, da oseba, ki jih je prizadela, za vedno izgine iz njihovega življenja.

Deli s prijatelji