POMENI

Kaj pomenijo ponavljajoča se števila?

Objavljeno 15. december 2017 14.40 | Posodobljeno 15. december 2017 14.42 | Piše: U. J.

Se vam je to že kdaj zgodilo? Iz kakršnega koli razloga se v vašem življenju vseskozi prikazujejo ponavljajoča se števila, pa naj gre za to, da je ura 11:11, da se zbujate ob 3:33 ali da je vaš polet številka 555.

Nekateri se začnemo spraševati, zakaj videvamo te številke, drugi pa tega morda niti ne opazijo ali pa temu ne posvečajo veliko pozornosti. Foto: Thinkstock

Niso le števila tista, ki se rada ponavljajo. Nekateri lahko vidijo tudi določeno besedo ali simbol, ki se pojavlja na vsakem koraku. V otroških letih smo imeli nekakšne vraže, da moramo v trenutku, ko zagledamo enaka števila, narediti to ali ono, da bi nam prineslo srečo ali da nam ne bi prineslo nesreče. V svetu spiritualnosti pa velja, da nam želijo duhovi ali vodniki tako nekaj sporočiti.

Ne pozabite na duha

Duhovi oziroma vodniki vam v večini primerih želijo povedati, da smo vsi sestavljeni iz treh delov, telesa, uma in duha. Veliko ljudi je na to pozabilo, mnogi od tistih, ki so (po lastni razlagi) na zemeljskem nivoju, morda nikdar niso vedeli, koliko nadzora ima človeški duh nad telesom. Medtem ko na zemeljskem nivoju po navadi doživljamo samo fizično s pomočjo petih čutov, se okoli nas dogaja veliko več stvari, kot si sploh lahko mislimo. V katerem koli danem trenutku je lahko duh enega naših ljubljenih tik ob nas in se pogovarja z našim duhom. In čeprav mi morda nimamo pojma, da se to dogaja, bo naš duh te informacije obdelal. Tako bo pozneje podzavestni um prenašal informacije v zavestnega.
Mi kot fizična bitja verjamemo in smo prepričani, da smo sami prišli do neke sijajne zamisli, a je bila v resnici to morda babica, višji jaz, vodnik ali kar angel, ki je to idejo prenesel v um. Kadar se zelo omejujemo in zasidramo v telesnost, naš duh ne more komunicirati z zavestnim umom, zato bo začel delati stvari, kot je ta, da nas prisili, da vsak dan ob istem času pogledamo na uro, dokler ne pridemo do točke, na kateri naš ego pomisli: "To je nemogoče! Kako se to dogaja?" Ko ego in intelektualni um priznata, da ne vesta vsega, je duh resnično lahko slišan.

Različna sporočila

Ko se torej to zgodi, gre le za način sporočanja z druge strani, da bi upočasnili svoje zaposlene in brzeče misli ali pa da bi se izklopili za dovolj dolgo, da bomo v naš um (s)prejeli zelo pomembno in potrebno sporočilo. Morda v danem trenutku sporočila ne bomo razumeli ali slišali jasno in glasno, ampak se bo pojavilo v sanjah ali v tišini, recimo med vožnjo, določeno sporočilo lahko do nas pride celo med klepetom s prijatelji. Ne glede na to, kako prispe, so to informacije, ki nam lahko pomagajo pri zemeljskem popotovanju.
Naslednjič, ko boste videli čarobno število, pomislite, da vas vodniki vabijo, da se za trenutek ustavite, omogočite svojemu duhu, da pošlje sporočilo, in mu odgovorite, pošljite svoje sporočilo nazaj k njemu, tudi če je to le "Hvala, da paziš name." Opazili boste spremembe v svojem življenju ali pa se bo življenje zdelo vsaj malo bolj čarobno! Lahko ste pozorni tudi na to, katera števila se ponavljajo, saj obstaja pet glavnih, ki imajo povsem različna sporočila.

111: Zbudi se

1:11 ali 11:11 je zagotovo čarobni znak. Karta čarovnik je namreč številka 1 v glavni arkani tarota. Ko vidite ponavljanje enic, je to zvok bujenja iz mističnega območja. Zazrite se vase in bodite pozorni na to, kje ste in kdo ste. To je lahko tudi kozmična potrditev, da se premikate v pravo smer. Stvari se bodo razvijale, ne boste se tu ustavili. Prva hiša zodiaka govori o samouresničevanju. Morda boste 1:11 videli takrat, ko se boste počutili popolnoma v osrediščeni ali pa vam bo v ustvarjalnem svetu nekaj dobrega uspelo. To je kot dva palca navzgor – bodi takšen, kakršen si, naj tvoja svetloba in čarobnost sijeta sama zase. Enajst je numerična številka, ki označuje duhovno pot. Mnogi verjamejo, da je 11:11 potrditev, da ste zemeljski angel in da ste tu zato, da bi povečali človeško zavest ter obnovili občutek enotnosti in harmonije z vsem svetom.

222: Išči ravnotežje

Dve je število partnerstev in odnosov. Ko vidite 2:22, bodite pozorni na ljudi, ki se prikazujejo v vašem svetu. Morda boste naleteli na dušo dvojčico ali dušnega prijatelja. To bi bil lahko tudi signal, da morate uravnovesiti dajanje in prejemanje obstoječih razmerij. V astrologiji druga hiša zodiaka ureja naše temelje in vrednote ter materialno stanje. V tarotu je 2 karta visoke svečenice. Tu se skriva vaša intuicija. 2:22 je lahko opozorilo, da ostanite zvesti sebi in močneje izrazite svoje mnenje. To bi lahko vse spremenilo, potegnilo k vam sorodne duše in očistilo tiste, ki niso na vaši valovni dolžini.

333: Poravnaj um, telo in dušo

3:33 bi bila lahko potrditev, da vam gre dobro na vseh treh ravneh. Morda se v trenutku, ko začnete videvati ponavljajoče se trojke, počutite res na pravem mestu, lahko pa potrebujete malo pozornosti, da preverite, kaj je zunaj ravnovesja. Ste trdo delali na račun svojega bioritma in vadbe joge? Številko tri nosi karta cesarice v veliki arkani tarota: plodna, bogata, čutna ženska, ki ljubi zabavo. V numerologiji je to zelo komunikativno število. Tretja hiša zodiaka ureja komunikacijo, radovednost in mobilnost. Lahko gre za poziv, da se več družite, bodite pozorni na ljudi, zastavljajte vprašanja in raziskujte nov teren.

444: Klic domače baze

Štiri je število doma in družine. V astrologiji četrta hiša ureja žensko sfero, tako da 4:44 lahko pomeni, da je v vaše življenje pravkar vstopila pomembna ženska. Morda ste pravkar spoznali damo, ki je vaša dušna sestra ali prijateljica. Vaše telo je dom vaše duše: ga počastite z ustreznim počitkom, telesno vadbo in prehrano? 4:44 bi bil lahko opomnik, da jejte več žive, organske zelenjave ali pa se razstrupite. To vključuje ljudi, ki jim v resnici ne zaupate. V tarotu je štirica karta cesarja, modrega, zaščitniškega očeta, ki trdno sedi na svojem prestolu. Morda vas štirice pozivajo, da postanite nekogaršnji zaščitnik.

555: Sprožilec spremembe

V tarotu je 5 karta hierofanta, svečenika, nosilca tradicionalne modrosti, v astrologiji pa je peta hiša dom ustvarjalnega samoizražanja, glamurja in strasti. 5:55 je nekakšna njuna mešanica. V numerologiji so ljudje s petico tisti, ki so nenehno v gibanju. 5:55 je klic modrosti in kreativnosti. Pomembno je, da smo preudarni, da bo či tekla iz korenske čakre do kronske. 5:55 je lahko znak, da morate odstraniti blokado energije. Najbolj pomagajo meditacija, reiki, akupunktura in holistično zdravljenje.

Deli s prijatelji