MESEC ROJSTVA

Kaj krasi rojene aprila

Objavljeno 07. april 2017 20.10 | Posodobljeno 07. april 2017 20.12 | Piše: M. F.

Nikoli ne odnehajo in neizmerno privlačijo nasprotni spol.

Rojeni aprila se dobro zavedajo svoje vrednosti.

Če rojstni dan praznujete aprila, premorete odlike, na katere ste resnično lahko ponosni. Poglejte, katerih osem je pri rojenih v četrtem mesecu leta najizrazitejših.

Strast

Te rojenim v aprilu nikoli ne zmanjka. Niso le strastni, ampak prav ognjeviti. Ničesar ne opravljajo brezvoljno, vsega se lotijo z velikim žarom in izjemnim vložkom energije.

Vztrajnost

Ta velikokrat meji že na trmo. Ko si nekaj zadajo, ne odnehajo, dokler ne dosežejo cilja ali ne dokončajo naloge. Pogumno se soočajo z vsemi ovirami, ki se pojavijo na njihovi poti, in so pripravljeni vsaki nevarnosti pogledati v oči.

Radovednost

To so zelo radovedni in znanja željni ljudje, ki vselej pridno zbirajo informacije o vsem, kar jih zanima.

Vzdržljivost

Gre za zelo vzdržljive osebe. Njihova atletska postava in fizična pripravljenost jim omogočata zmage na vseh področjih, tudi na športnih prizoriščih.

Prevzemanje pobude

Izviren način razmišljanja in pripravljenost tvegati ter prevzeti odgovornost jim omogočata, da so vedno tisti, ki dajo pobude za projekte, ko se ti drugim zdijo še tako nemogoči. In prav te običajno tudi izpeljejo.

Družabnost

Osebe, ki praznujejo v tem mesecu, so zelo energične in vedno v središču pozornosti. Srce vsake zabave so in imajo vedno veliko oboževalcev. Zlasti tistih nasprotnega spola.

Samozavest

Aprila rojeni ljudje se dobro zavedajo svoje vrednosti ter sposobnosti in ne dovoljujejo, da bi jih kdo poniževal. Zaradi samozavesti so pogosto vodje, nikoli pa ne prestopijo meje med samozavestjo in napuhom ter aroganco.

Eksperimentiranje

Dolgočasno življenje ni za rojene v aprilu. Oni težijo k avanturam in pestrosti življenja, rutine pa ne marajo.

Deli s prijatelji