HOROSKOP

Kaj je najnevarnejše astrološko znamenje

Objavljeno 28. marec 2017 15.15 | Posodobljeno 27. marec 2017 10.07 | Piše: M. F.

Od njega bi morda bilo najboljše zbežati.

Lisice največkrat nadenejo rakom.

Pri FBI so analizirali svoje arhive in ugotovili, kdaj je rojenih največ morilcev. Njihova lestvica od najmanj do najbolj nevarnih je takšna.

Dvojčka

Roke rojenih v tem znamenju so najredkeje umazane s krvjo. Na svet in na ljudi ne gledajo tako resno, da bi jih bilo vredno poškodovati ali jim celo vzeti življenje. Dvojčki ubirajo drugačno tehniko in ljudi, ki jih ne marajo, »ubijajo« počasi. Največkrat s svojimi dolgočasnimi in neskončnimi zgodbicami.

Vodnar

Drugi na lestvici so vodnarji. Čeprav izvedenci upoštevajo tudi možnost, da so na tem mestu zgolj zato, ker so prebrisani in se ne pustijo ujeti, drži tudi, da pravico cenijo kot eno najvišjih vrednot in je zlepa ne bi prekršili.

Lev

Za rojene v tem znamenju je povsem upravičeno trditi, da so glasni, a le malo grizejo. Delajo vtis, da so nevarni, v resnici pa se raje izognejo težavam. Če že zaidejo vanje in storijo kaj nečednega, je to zgolj zato, da bi nase preusmerili pozornost.

Tehtnica

Rojeni v tem znamenju so pravični, mirni, pošteni, ljubeznivi in potrpežljivi, a morijo večkrat kot vodnarji in levi skupaj.  Zdi se, da ima njihova potrpežljivost vendarle meje, zato tehtnice postanejo nasilne, kadar nekdo izkorišča njihovo dobroto.

Devica

Čeprav so na videz mirne in tihe, so po podatkih FBI pogosto na drugi strani zakona. Velikokrat so rojeni v tem znamenju psihopati in morilci, vendar so bolj podvrženi prevaram in krajam, ki jih načrtujejo do najmanjše podrobnosti.

Ribe

Njihov zunanji videz mnoge preslepi. Na prvi pogled so ribe sladke in mile, a prav v tem znamenju je rojenih kar nekaj najbolj znanih serijskih morilcev, denimo John Wayne Gacy, Richard Ramirez in Aileen Wuornos.

Kozorog

Število morilcev, rojenih v tem znaku, je nadpovprečno. Čeprav slovijo po tem, da spoštujejo zakon in pravila, se hitro razjezijo. In kadar jim nekdo stopi na žulj, gredo do konca.

Oven

Nobena skrivnost ni, da so ovni nagle jeze. Njihov bes praviloma ne traja dolgo, a vendar dovolj časa, da se je tedaj, ko jih popade, od njih pametno umakniti. Uboji v afektu so med ovni med najpogostejšimi zločini.

Bik

Ko se bik razjezi, je njegova jeza zelo intenzivna, vendar so rojeni v tem znaku bolj podvrženi prevaram kot umorom. Največkrat zato, ker imajo radi luksuz. Če si ga ne morejo privoščiti s poštenim delom, zaidejo na drugo stran zakona.

Strelec

Sodijo med prvo trojico lestvice. Strelcev ne zanimajo drobne prevare in posamični zločini, oni so za velike prestopke. Ko ubijajo, to počno množično. Radi si nadenejo naziv vodja in nečedne posle opravljajo pod pretvezo višjega namena. V tem znaku so denimo rojeni Ted Bundy (serijski morilec, ugrabitelj, lopov, nekrofil), Pablo Escobar (kralj kokaina) in sovjetski diktator Stalin.

Škorpijon

Največ serijskih morilcev je po podatkih FBI na svet prijokalo v novembru. To so strelci in škorpijoni. Rojeni v tem znaku so pogosto sadistični zločinci.

Rak

Najbrž si tega ne bi mislili, a na prvem mestu so rojeni v tem ozvezdju. Oni najpogosteje ubijajo iz ljubosumja. Gre za čustvene posameznike, ki hitro spreminjajo razpoloženje. To je pri njih največja težava, ki jih zapelje na stran poti in jih postavlja na prvo mesto na lestvici zločincev.

Deli s prijatelji