HOROSKOP

Znamenja, ki največkrat varajo

Objavljeno 18. april 2017 20.00 | Posodobljeno 18. april 2017 20.00 | Piše: M. F.

Nikar jim prehitro ne zaupajte.

Nekatere prepovedani sadež hitro zamika.

Nekateri so po naravi zvesti, drugi pa se zabavajo po svoje takoj, ko jim partner obrne hrbet ali se jim zazdi, da zveza ni takšna, kot bi morala biti. Poglejte, kateri so največji prešuštniki, če gre verjeti horoskopu.

Oven

Če se mu samo zazdi, da ga partner ne ceni dovolj, da ne prepoznava njegove vrednosti in mu ne posveča dovolj pozornosti, brez zadržkov poišče nekoga, ki ga bo postavil na piedestal. Oven je strasten in se hitro znajde v skušnjavi. Po prešuštvu običajno razmerje konča in partnerja nadomesti s tistim, v katerega se je ravnokar zagledal, saj mu ta posveča dovolj 'zaslužene' pozornosti.

Devica

Če je v zvezi srečna, ji varanje ne pride niti na misel. Če pa meni, da ji partner ne posveča dovolj pozornosti, se ji prešuštvo ne zdi prav nič sporno. V bistvu skok čez plot izkoristi kot izgovor, da lahko brez večjih srčnih ran zapusti partnerja.

Vodnar

Avanturo si vodnar praviloma privošči z nekom, ki je povsem drugačen od partnerja. Nečedno dejanje opravičuje s tem, da je razmerje zapadlo v rutino, ki ga spravlja ob živce. Res pa je, da je rojeni v tem znamenju lahko zelo zvest. Zlasti tedaj, ko nekoga iskreno ljubi in se dobro zaveda, da mu partner prevare ne bo oprostil.

Lev

Zaradi nenehne potrebe po pozornosti se tudi lev zlahka najde v skušnjavi, ki se ji težko upre. Ne sme mu biti dolgčas, predvsem pa mora na svoj račun vedno prejemati dovolj pohval. Levi najpogosteje prešuštvujejo z mlajšimi od sebe, saj jih privlači sveža, mladostna energija.

Škorpijon

Velja za eno najbolj seksapilnih znamenj. Škorpijon je zvest le tedaj, ko je do ušes zaljubljen. Če mu postane  dolgčas (zlasti v postelji), ne razmišlja veliko in si privošči tudi seks za eno noč. To partnerju praviloma zamolči. Pri škorpijonu rutina v spalnici nedvomno odpade. Le tako ostane zvest in predan.

Deli s prijatelji