ENERGIJA

Začutite vibracije

Objavljeno 17. december 2017 11.30 | Posodobljeno 17. december 2017 11.30 | Piše: M. B. Z.

Poleg fizičnega imamo tudi energijsko telo. Vibracije imajo drugi ljudje, predmeti, kraji.

Energijska vibracija prijateljev se običajno dobro ujema z vašo.

Nekatere vibracije se ujemajo z našimi in običajno je to znak, da se z nekom dobro razumemo, če gre za predmet, kraj, idejo, pa da smo na neki način povezani s tem, ali je to prava pot. Nasprotno pa nam ljudje s skrajno drugačno frekvenco, običajno nižjo od naše, vzbujajo odpor in neprijetne občutke. Zelo podobno, ko rečete, da imate slab občutek glede nekoga ali nečesa. Pred vsako odločitvijo, za vsak odnos ali idejo pa lahko vnaprej preverite, kako se ujema z vašo energijsko sliko.

Naštejte tri znance. Predstavljajte si njihova energijska telesa, ki se s svojo edinstveno osebno vibracijo raztezajo proti vašemu. Se ujemajo z vašo vibracijo? Ali se vam zdi njihova energija tuja, drugačna? Predstavljajte si tudi svojo vibracijo, ki se razteza proti njim. Se ujemata? Se človek prilagodi vaši vibraciji? Za primerjavo si enako predstavljajte z najboljšim prijateljem.
Naštejte tri kraje, kamor si želite na dopust. Predstavljajte si svoje telo na vsaki od lokacij. Preverite, ali se vaša vibracija ujema s krajem ali si vibraciji nasprotujeta.

Naštejte tri naloge, ki so pred vami. Predstavljajte si svoje telo, ki opravlja vsako od njih. Začutite vibracijo, ki se najbolj ujema z nalogo, ter glede na to določite prednostni vrstni red dela. Najprej se lotite tiste naloge, ki se najbolj ujema z vami, saj jo najbolj potrebujete. 

Deli s prijatelji