STRAŠNO

Česa se astro znaki najbolj bojijo

Objavljeno 17. april 2017 18.30 | Posodobljeno 17. april 2017 18.33 | Piše: M. F.

Tehtnica samote, bik dolgov.

Raki se zgrozijo ob misli, da bodo ostali brez njim ljubih ljudi.

Ni ga junaka, ki se ne bi česa bal. Ali to prizna ali ne, je druga zgodba. Kateri pa so najpogostejši strahovi astro znakov?

V svoji trmoglavosti in želji, da bi bilo vse po njihovo, ovni pogosto ne opazijo, kako s svojim vedenjem prizadenejo druge. Šele ko prijatelji iz njihovega življenja izginejo, se zavedo, kje in kako so grešili. Izguba njim ljubih ljudi je zanje velik udarec in prav tega, da bi ostali sami, je ovne najbolj strah.

Biki imajo radi udobje in ugodje. Tega iščejo v preprostih stvareh: v hrani, družbi, mehki odejici in vsem, kar jim prinaša dobro počutje. A da bi res bili sproščeni, najbolj potrebujejo finančno varnost, zato pazijo na svoj denar, ga ne zapravljajo brezglavo in se na smrt bojijo dolgov.

Dvojčki so dinamični, sproščeni in vedno radi v družbi. A čeprav so le redko doma, jim prav dom nudi varno zatočišče, kjer si vsake toliko obnovijo zaloge energije. Tega, da bi to zavetje izgubili, jih je najbolj strah.

Rake je groza že zgolj ob misli, da bi jih zapustili njim ljubi ljudje. Prav tako ne marajo neprijetnih spominov in se bojijo čustev, ki jih ti v njih budijo.

Levi se bojijo ignoriranja. Oni morajo biti opazni in vedno v središču pozornosti, devic je strah nepopolnosti. Ta jih vedno vrže iz tira, pa naj gre za polito vino ali slabo šalo. Tehtnice se najbolj bojijo, da bi nekoč ostale same. Pogosto razmišljajo o tem, da bodo starost preživele brez družbe, in se s tem neizmerno obremenjujejo.

Tudi škorpijone je groza ob misli, da jih bodo vsi zapustili. Na drugi strani pa se zgrozijo ob možnosti, da bi v odnosih izgubili sebe in se zato za vsako ceno izogibajo pregloboke intime.

Strelci se najpogosteje bojijo zaprtih prostorov, prav med rojenimi v tem znaku je veliko klavstrofobičnih posameznikov. Deloholiki kozorogi obožujejo svoje delo, strumno korakajo do cilja in se bojijo neuspeha.

Bojazen pred predalčkanjem in trpanjem v toge okvire norm ter pravil hromi vodnarje. Ribe pa živijo v svojih idealih in sanjarijo ter se najbolj bojijo, da bi jim drugi naložili preveč odgovornosti. To raje prepuščajo drugim.

 

Deli s prijatelji