HOROSKOP

Astrološka znamenja v pričakovanju praznikov

Objavljeno 08. december 2017 09.30 | Posodobljeno 08. december 2017 09.30 | Piše: M. F.

Oven zapravlja, lev kuha, dvojček izgublja razum.

Dvojčki pred prazniki povsem izgubijo razum.

Vsako astrološko znamenju ima v času, ko se približujeta božič in novo leto, drugačne prioritete. Kako se torej pripravljajo na zadnje dni v letu?

Oven

Rojeni v tem ozvezdju med prvimi pripravijo nakupovalne sezname za praznične nakupe in tedaj jih kaj rado zanese v ekstreme. Novo leto je zanje tisto obdobje, ko imajo vso pravico brezglavo zapravljati. Tako za darila kot za dekoracijo in seveda pijačo.

Bik

Zanj je pomembno, da med prazniki ne zmanjka dobre hrane in žlahtne kapljice. Še preden ostale prevzame praznični duh, ima zato dodobra založen hladilnik in napolnjeno shrambo.

Dvojček

Dvojčki med predprazničnimi nakupi povsem izgubijo razum in nakupovalni seznam, s katerim se sicer odpravijo v trgovino, postane povsem nekoristen. Hitro nakupujejo vse, kar potrebujejo, in tisto, česar ne, ter se kasneje velikokrat sprašujejo, kje so med nakupovanjem imeli glavo.

Rak

Rojenim v tem znaku je družina na prvem mestu in storili bodo vse, da bi se njeni člani med prazniki kar najbolje počutili. Poskrbijo, da vsak dobi tisto, kar si želi, da je vse lepo okrašeno in da so na mizi jedi ter slaščice, ki zadovoljijo še tako zahtevne okuse.

Lev

Levi seveda radi pustijo vtis. Pripravljajo najboljše jedi, poskrbijo za izjemno dekoracijo in za najboljšo zabavo. Samo zato, da lahko kasneje poslušajo slavospeve o tem, kako fantastični kuharji in organizatorji so.

Devica

Za device je dekoracija pomembna postavka in vse v njihovem domu mora biti popolno. Od zunanjega do notranjega okrasja ter lično zavitih daril. V tem so res odlične in znajo navdušiti vse okoli sebe.

Tehtnica

Tehtnice nikoli ne nakupujejo brezglavo. Vedno dobro razmislijo, kakšno darilo bo nekoga resnično razveselilo, in ničesar ne prepuščajo naključju. Veliko časa zato namenijo pravi izbiri in pri tem pazijo, da kdo od obdarovanih ne bi bil ljubosumen, ker je dobil manj od drugih. Od vsega tega jih neredko boli glava.

Škorpijon

Rojeni v tem znaku uživajo v prazničnih nakupih, vendar ne izgubljajo razuma tako kot dvojčki. Po trgovinah ne tekajo brezglavo. Nakupovanje daril je zanje aktivnost z jasnim ciljem: kupiti poceni, a kakovostno in koristno.

Strelec

Strelci prisegajo na zabave, zato se priprave na praznike v največji meri vrtijo okoli tega, da na njih nikoli ničesar ne zmanjka. Seveda ne gre mimo daril, bližnjim podarjajo vse mogoče: od koristnih in uporabnih do nekoristnih ter včasih neprimernih daril. Tako kot drugje v življenju pri strelcu tudi v tem pogledu ni pravil.

Kozorog

Rojeni v ozvezdju kozoroga se z obdarovanjem izjemno potrudijo. A vendar oni ne zapravljajo časa z obiskovanjem trgovin, temveč čim več nakupijo prek spleta, medtem ko sedijo v toplem naslanjaču in srebajo čaj. Seveda pa, preden kar koli naročijo, najprej preverijo, ali jim niso morda ušli kakšni popusti.

Vodnar

Ko gre za praznike, so dokaj posebni in nepredvidljivi. Odlično kombinirajo tradicijo z modernim in presenečajo z nenavadnimi elementi, denimo božično pesem odenejo v povsem drugačno podobo. Vodnarji so preprosto radi drugačni.

Riba

Ribe lahko vse prihranke potrošijo za praznike, darila, okraševanje in razveseljevanje tistih, ki jih imajo rade. Tako so prijazne in velikodušne, da jim sreča drugih pomeni veliko več od zneska, ki ga imajo po nakupih na svojem osebnem računu. 

Deli s prijatelji