UMOR

Manekenka mu je rodila otroka, nato jo je zabodel do smrti

Objavljeno 21. februar 2018 21.32 | Posodobljeno 07. maj 2020 23.06 | Piše: T. V.

Spoznala in poročila sta se lani.

Z nožem jo je zabodel do smrti (simbolična fotografija). FOTO: Shutterstock Photo
KIŠINJEV – Moldavsko manekenko Anastasio Cecati, ki je pred tremi tedni rodila, je njen mož zabodel, nato pa skočil v smrt iz njunega stanovanja v sedmem nadstropju stolpnice v prestolnici Moldavije Kišinjev.

Enaintridesetletna Cecatijeva je bila znan model, pevka in igralka v Moldaviji. Preden jo je mož, 34-letni Aleksej Mitači z nožem zabodel do smrti, sta se prepirala. Potem ko je umoril ženo, je znani zobar, ki je zdravil nekatere najbolj znane ljudi v državi, skočil v smrt. Reševalci so nato v mlaki krvi v stanovanju našli truplo manekenke, v sosednji sobi pa 20 dni staro hčerko, ki so jo odpeljali v bolnišnico.

Par se je spoznal lani in se hitro poročil, ko se je on ločil od prve žene Elene, s katero je imel štiri leta starega otroka. Zakon je hitro razpadel, saj sta se veliko prepirala. Na dan umora je Aleksej prišel v stanovanje, da bi videl hčerko, sledila pa je tragedija.Cecatijeva, znana tudi kor Anastasia Cia, je sodelovala pri več televizijskih projektih in je nedavno izdala linijo večernih oblek. Manekensko kariero je začela kot 16-letnica, med drugim pa je pozirala tudi za revije kot so GQ, Playboy in Maxim.
Deli s prijatelji