UMOR

FOTO: Dvojno življenje: na spletu se je slačila in zapeljevala

Objavljeno 25. februar 2018 18.48 | Posodobljeno 25. februar 2018 20.52 | Piše: A. P.

Šele po petih tednih so aretirali moža. 

Denar je služila z zapeljevanjem.
CALERA – Policija v ameriški zvezni državi Alabama je aretirala 44-letnega Jeffa Westa zaradi umora žene Kathleen West. Njeno truplo so našli pred petimi tedni pred njunim domom v mestu Calera. Zakonca, ki imata 12-letno hčer, sta živela dvojo življenje, saj je Kathleen služila denar kot spletna slačipunca pod psevdonimom Kitty Kat West.
42-letnica je obležala z obrazom proti tlom.

MIšičnjak Jeff je bil nekoč vojaški policist, pozneje pa varnostnik.
image
Š KEVIN WACHS Policija ni niti zavarovala kraja tragedije.

Ženino truplo je z obrazom, ki je bil obrnjen proti tlom, v jutranjih urah 13. januarja odkril sosed. Bila je delno slečena, ob njej je ležal mobilni telefon, nanjo pa je bila položena steklenica absinta. Jeff ni nikoli javno komentiral ženine smrti, vztrajno je trdil, da ga njene spletne dejavnosti ne motijo. Po njegovih besedah naj bi bila njena smrt nesreča, ki se je zgodila zaradi čezmernega popivanja. »Bila je sladka in zabavna ženska, igriva in spogledljiva,« je povedal družinski prijatelj. »Jeff je dobro vedel, kaj počne oziroma počneta.«
image
Š SHELBY COUNTY JAIL Jeff je novico o ženini smrti sprejel hladnokrvno.

Nazadnje so ju skupaj videli večer pred umorom, ko sta v trgovini kupila steklenico absinta. Ujele so ju nadzorne kamere prodajalne, videti sta bila sproščena in normalna. A že naslednje jutro ob peti uri so jo našli mrtvo v športnem modrcu. Ležala je v mlaki krvi, razlog smrti so bile najverjetneje poškodbe glave.
image
Š FACEBOOK Navzven sta bila običajen par. FOTO: Facebook

Ko so policisti povedali Westu, da je žena umrla, naj bi le potegnil cigareto in se vrnil v hišo. Policija je sprva posumila, da jo je zadel avtomobil, a je sum kmalu padel na moža. Domačini in sosedje so ves čas sumili moža, izrazili so nezadovoljstvo, ker je policija potrebovala tako dolgo, da je aretirala morilca. Bojda po odkritju trupla niso niti zavarovali kraja zločina in opravili forenzične preiskave.
Deli s prijatelji