STE JO VIDELI?

Pogrešano 82-letnico iščejo že dva dni

Objavljeno 12. februar 2018 07.11 | Posodobljeno 12. februar 2018 13.19 | Piše: T. V.

Oblečena v črne pajkice in bel pulover odšla neznano kam.

Simbolična fotografija. FOTO: S. N.

ČRN VRH NAD IDRIJO – V nedeljo ob 16.19 je iz varovanega oddelka Doma za starejše Bor (Črni Vrh nad Idrijo) neznano kam odšla 82-letnica. Pogrešana ima kratke kostanjeve lase. Obuta je v lažje gležnjarje, oblečena pa v črne pajkice in bel lahek plišast pulover, pokrivala ni imela. Nazadnje so jo videli, ko je okoli 17. ure pešačila iz Črnega Vrha proti Predgrižam.

Pogrešano iščejo gasilci, pomoč pa je nudila tudi policija z helikopterjem in termokamero. Kljub intenzivnemu iskanju in številnim aktivnostim vseh sodelujočih v iskalni akciji, pogrešane osebe doslej še niso našli, zato je bila iskalna

akcija danes ob 4.30 uri zjutraj začasno prekinjena.

Iskanje se od jutranjih ur nadaljuje pod vodstvom policistov policijske postaje Idrija. Policistom PU Nova Gorica so se pri iskanju pridružili gasilci različnih gasilskih enot, vodniki različnih enot reševalnih  psov  za iskanje pogrešanih oseb, reševalci in lovci. Pogrešano 82-letnico išće več kot 70 oseb.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policija prosi, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Deli s prijatelji