OGORČENA

Ženi košarkarja Vlade Divca naprtili odgovornost za smrt Luke

Objavljeno 16. avgust 2014 09.07 | Posodobljeno 16. avgust 2014 09.07 | Piše: A. L.

Čeprav je znano, da je bil povožen z minijem countrymanom, Snežana Ana Divac pa vozi navadnega minija, je eden od srbskih medijev zapisal, da je prav ona odgovorna za smrt Luke Jovanovića.

Snežana Ana Divac je ogorčena nad poročanjem medijev.

BEOGRAD – Srbija je na nogah zaradi smrti Luke Jovanovića (21). Na mostu so ga povozili, voznik oziroma voznica pa je s kraja nesreče pobegnil. O krivcu se ve le, da je vozil minija countrymana. Obstajajo tudi posnetki vozila, ki je zakrivilo smrt (vendar niso dovolj kakovostni, da bi se videle registrske oznake). A storilca še niso izsledili, vedo le, da naj bi imel italijanske ali švicarske registrske oznake in da gre za rdeče že prej omenjeno vozilo.

Policija je pregledovala vse lastnike minijev v Srbiji in eden od spletnih portalov je šel tako daleč, da je za Lukovo smrt obtožil Snežano Ano Divac, ženo znanega srbskega košarkarja, ki je kariero gradil tudi v ligi NBA, Vlade Divca. In to kljub temu, da sploh ne vozi rdečega model countrymana. Je pa res, da je njen mini na boku poškodovan.

Divčeva je bila ob tem zgrožena, kako si lahko nekdo drzne in napiše, da je morilka ona. Vprašuje se, ali je s tem doseženo dno človeštva.

Zapisala je tudi že ugotovljeno dejstvo, da vozi navadnega sivega minija, ki ga ima parkiranega v garaži, in ne rdečega countrymana, s kakršnim je bil zbit Luka.

V odprtem pismu medijem je zapisala še, da to ni napad samo na njeno družino, temveč tudi na Lukovo. Je pa potrdila, da je policija po službeni dolžnosti preverila tudi njenega minija.

Na policijo je tudi sama naslovila dopis, s katerim zahteva, da se preišče, kdo je odgovoren za objavljene neresnice.

Deli s prijatelji