PRED OTROKI

Violeta mu ni pustila spustiti naslona, pa ji je zlomil nos!

Objavljeno 30. julij 2014 17.06 | Posodobljeno 30. julij 2014 14.49 | Piše: A. L.

Od silnega udarca ima poškodovane še bobnič, glavo in vrat.

Fotografija je simbolična.

VELIKA PLANA – Violeta iz Velike Plane si bo zapomnila letošnji dopust v Grčiji. Od tam se je namreč vrnila domov z zlomljenim nosom. Pa ni bila kriva nezgoda, temveč nasilnež, ki se je je lotil zaradi naslona sedeža. Od silnega udarca, tako pripoveduje, ima poškodovane še bobnič, glavo in vrat.

Na silo spusti naslon

V nedeljo se je po dopustu s sestro Dragano, njenim sinom in svojima hčerkama vračala iz Grčije. Sedeli so v zadnjih dveh vrstah, pred sestrinim sedežem pa sta sedela mlajši moški in ženska. Prav ta moški je želel spustiti naslon sedeža svojega dekleta, kar pa ni bilo mogoče, saj je Dragana nekoliko močnejša, poleg tega pa ima še težave z otekanjem nog, pravi Violeta. Vnel se je prepir, 30-letnik pa je na silo spustil sedež.

Z glavo v obraz

Violeta mu je menda skušala dopovedati, zakaj to ni mogoče, pa ji je moški baje opsoval celotno družino. Otroci so vriskali od strahu, Violeta pa da mu je vrnila z isto verbalno mero. Ko je skušala umiriti svoja otroka, je 30-letnik vstal in jo z glavo udaril v obraz. Kri je bila povsod, otroci so prestrašeno vpili, pripoveduje.

To se je zgodilo okoli 22. ure že na poti skozi Makedonijo, vodičke pa bojda incident ni pretirano ganil. Ko naj bi bila Violeta želela, da se pokličejo policija in reševalci, so jo prepričevali, naj počaka do Srbije. »Niti prve pomoči mi niso ponudili.«

Napoveduje tožbe

Violeta je že napovedala tožbo zoper družbo, ki je potovanje organizirala, voznika, ki v Makedoniji na njeno željo ni želel ustaviti, in moškega, ki jo je poškodoval, poroča Kurir.

Deli s prijatelji