BRUTALNO

VIDEO: Policisti kot psa brcali negibnega moškega

Objavljeno 27. januar 2013 12.54 | Posodobljeno 27. januar 2013 12.54 | Piše: T. L.

Omamili so ga s pištolo in ga nato brcali ter skorajda skakali po njem.

BRIDGEPORT –  Brutalnost treh policistov v Bridgeportu v ameriški zvezni državi Connecticut je šokirala tamkajšnje prebivalce. Na youtubu se je namreč pojavil posnetek brutalnega obračunavanja treh policistov z negibnim moškim. Iz njihovega ravnanja lahko le sklepamo, da gre za domnevnega osumljenca neznanega kaznivega dejanja.

Dogajanje je s kamero ujel naključni mimoidoči in ga objavil na spletu. Na posnetku je najprej slišati pok, saj so policisti moškega omamili s pištolo, nato pa sta do negibnega omamljenca pritekla še dva in ga začela surovo brcati. 

Z vključeno sireno se jima je kmalu pridružil tretji in tudi on takoj začel neusmiljeno udrihati po omamljeni žrtvi varuhov pravice, mira in reda. Zanimivo je, da bi dogodek zdrsel v pozabo, če se ne bi znašel na youtubu, saj uradna pritožba na ravnanje policije ni bila vložena. Ni jasno, kdo je žrtev policijskega nasilja, dogodek pa zdaj preiskujejo. Vsi trije policisti s posnetka so trenutno namesto na terenu v pisarni, kje bodo končali po zaključeni preiskavi, pa se še ne ve. 

Deli s prijatelji