BRUTALNO

VIDEO: Aretacija, zaradi katere se zgraža ves svet

Objavljeno 22. april 2017 19.13 | Posodobljeno 22. april 2017 19.14 | Piše: P. Pa.

Ko jo je policist tako položil na tla, si je poškodovala brado.

DENVER – Posnetek aretacije Michaelle Surat (22) je pretresel Američane. Ko se je pritoževala, ker so njenega fanta vrgli iz bara, jo je policist z manevrom položil na tla. Vse skupaj so posneli in posnetek se je že znašel na spletu ter izzval vsesplošno zgražanje.

Mladenka si je ob tem, ko je priletela na tla, poškodovala brado, ranjen pa je bil tudi njen ponos. Zgodilo se je preteklo nedeljo, video pa je postal tako viralen, da je bila aretiranka prisiljena zapreti svoje profile na družabnih omrežjih.

Ker je bilo pritiskov vse več, se je odločila, da bo v oddaji Good morning, America povedala, da je bila javno ponižana. Dejala je, da je dobila udarec v vse obrazne kosti. »Bila sem ponižana, vsi so me gledali. Ne morem na fakulteto, saj ves čas mislim, da me bo nekdo napadel in poškodoval. Grozili so mi s smrtjo,« je povedala.

In kaj se je dogajalo usodne noči? S fantom je bila v baru, ko so ga zaradi pretepa vrgli ven. Odločila se je, da ga poišče, a so ji pri vratih policisti dejali, naj se vrne v lokal. »Videla sem ga in sem želela do njega. Potem je nenadoma prišlo do prepira, ki se je razvnel do te stopnje,« je pojasnila.

Obtožena je napada tretje stopnje in upiranja aretaciji.

Deli s prijatelji