TRAGIČNO

Starši umrli, nerojeni otrok sprva nesrečo preživel

Objavljeno 04. marec 2013 16.56 | Posodobljeno 04. marec 2013 15.07 | Piše: P. J., T. L.

Oba sta bila v bolnišnici razglašena za mrtva, otrok pa se je s pomočjo carskega reza rodil živ, vendar je danes umrl.

Fotografija je simbolična.

NEW YORK – V New Yorku je konec tedna v prometni nesreči umrl par, ki je pričakoval svojega prvega otroka, vendar je nerojeni otrok s pomočjo carskega reza nesrečo sprva čudežno preživel. Žal ne za dolgo: novorojenček (šlo je za dečka) je danes umrl, je medijem sporočil tiskovni predstavnik družine.

Po carskem rezu je deček še živel

Starši so se peljali v taksiju v mestni četrti Brooklyn, saj se 21-letna mama ni počutila dobro, ko se je na poti v bolnišnico v taksi zaletel drug avtomobil. Moški in ženska sta bila v bolnišnici razglašena za mrtva, otrok – mati je bila v sedmem mesecu nosečnosti – pa se je s carskim rezom rodil živ. Stari starši, ki so upali, da bodo po tragični izgubi lahko živeli vsaj z vnučkom, so tako ostali tudi brez njega.  

Tri smrti zaradi zavarovalniške goljufije?

Prometno nesrečo je voznik taksija preživel in je še na zdravljenju v bolnišnici. Policija še išče voznika drugega avtomobila, ki je zbežal s prizorišča nesreče, poroča britanski BBC. Ugotovili so, da za vozilom znamke BMW ni sedel lastnik avta, ampak nekdo drug. Natančni vzrok nesreče še ni znan, domnevno pa naj bi šlo za zavarovalniško goljufijo.

Umrla sta bila pripadnika newyorške skupnosti ortodoksnih Judov, ki je največja zunaj Izraela. 

Deli s prijatelji