TRAGIČNO

Smetarski avto ga je povozil do smrti

Objavljeno 15. december 2017 18.16 | Posodobljeno 15. december 2017 18.18 | Piše: A. P.

Očetu treh otrok niso mogli pomagati. V kratkem se je nameraval poročiti.

Oktobra je dobil sina.

CHELMSFORD – Minuli petek zjutraj se je v britanskem Chelmsfordu v Essexu zgodila tragedija, v kateri je umrl ljubeči oče treh otrok Steve Bishop. Možakarja, ki naj bi se v kratkem poročil, je povozilo vozilo za odvažanje smeti. Bil je zelo priljubljen, ljudje so se ustavljali na ulici in stokali od groze, ko so ga reševalci poskušali rešiti.


3 malčki so ostali brez očeta.

Prijatelji in znanci so odprli posebno spletno stran za zbiranje sredstev, saj je Steve oktobra dobil sina. »Bil je res dober človek. Bil je lokalni smetar, vsi smo ga videvali in poznali. Žal je za seboj pustil zaročenko in tri majhne otroke, zato jim želim pomagati,« je povedal Simon Motley, ki je organiziral zbirateljsko akcijo.

Reševalci so bili o nesreči obveščeni nekaj pred deveto uro zjutraj, kljub hitremu odzivu mu niso mogli pomagati. »Slišal sem, kako je neki moški začel kričati ne, ne, ne,« je povedala neimenovana priča dogodka. »Prišel sem iz hiše, voznik je kričal, smetar pa ležal na tleh. Vsi sosedi so prihiteli na pomoč, dajali so mu umetno dihanje. Prišlo je ambulantno vozilo in veliko policistov, v zraku je celo letel dron. Mislim, da so prišli celo forenziki.« Podrobnosti preiskave še niso znane. 


 
 

 

Deli s prijatelji