STRAŠNO

Po umoru moža nad ljubimca s kislino

Objavljeno 15. december 2017 21.55 | Posodobljeno 15. december 2017 21.57 | Piše: A. P.

Ljubimec je prevzel moževo mesto. Spletkarska vdova se je zlomila.

Ljubimcu ni uspelo odigrati svoje vloge.

NEW DELHI – V Indiji se je odvijala ljubezenska zgodba, ki bi lahko našla prostor v filmski grozljivki. Začelo se je 27. novembra, ko sta 27-letna Svati in njen ljubimec Raješ umorila njenega moža, truplo pa odvrgla v gozdu. Svati je nato s kislino izmaličila ljubimčev obraz, da bi se lahko pretvarjala, da gre za njenega umorjenega moža. Nesrečnega 32-letnega Sudakarja Redija iz Nagarkurnula sta najprej omamila, tako da sta mu vbrizgala anestetik, nato pa sta ga pokončala s kovinsko palico. Truplo sta dala v prtljažnik avtomobila in ga odpeljala v gozd.

Načelnik lokalne policije Lakšmi Narajana je pojasnil: »Sudakar Redi je bil vodja enote v kamnolomu. Oženil se je s Svati, ki je bila medicinska sestra, in skupaj sta imela dva otroka. Svati je hodila k Raješu na psihoterapijo, kar pa je preraslo v afero. Sudakar je postal ovira, zato sta se ga odločila umoriti. Izdelala sta načrt, po katerem bi Raješ prevzel njegovo mesto in nadzor nad njegovim imetjem.«

Po umoru mu je iznakazila obraz, nato pa sta sorodnikom začela pripovedovati zgodbo, kako so tujci vlomili v hišo in ga polili z bencinom. Odpeljali so ga v bolnišnico, žrtvin brat pa je napad prijavil. Načrtovala sta, da bo svoj obraz popravil s plastično operacijo, nato pa bosta srečno živela do konca svojih dni. Žrtvina družina je kmalu postala sumničava, rane so se celile, Raješ pa si ni upal govoriti, da ga ne bi prepoznali po glasu. Njihovi sumi so se potrdili, ko ni prepoznal svojih sorodnikov. »Družina je šla na policijo in prijavila, da je nekdo zavzel Sudakarjevo mesto,« je nadaljeval Lakšmi. »Izrazili so tudi sum, da je vpletena Svati.« Odpeljali so jo na zaslišanje, kjer se je zlomila in vse priznala, peljala jih je do trupla. Trenutno je v priporu, kjer se bo znašel tudi Raješ, potem ko bo okreval od opeklin. 


 


 

Deli s prijatelji