GROZA

Pijana kot čep se ni spomnila, kdo jo je posilil. Resnica jo je šokirala

Objavljeno 14. december 2017 09.27 | Posodobljeno 14. december 2017 09.27 | Piše: S. U.

Najbolj mu je verjela, a jo je izdal.

READING – Neimenovana ženska (35) iz Velike Britanije je potožila svojemu možu (35), da jo je nekdo posilil, potem ko je odšla nočnemu življenju naproti. Analiza DNK pa je razkrila, da je bil to prav on.

Parček se je namreč tistega usodnega večera sprl po večerji pri skupnih prijateljih, zato je izstopila iz avta, odšla v središče Readinga in se začela opijati v baru. Ko so jo našli spečo na klopi, so moža poklicali, naj pride ponjo. Ko jo je vso pijano pripeljal domov, so njuni otroci že spali. In začel jo je posiljevati. Naslednje jutro mu je dejala, da se ji zdi, da je bila posiljena, a se ničesar ne spomni, saj je bila pijana. Za nameček ji je rekel, naj to prijavi policiji, a je ta hitro odkrila, kdo je bil posiljevalec, o nenavadni zgodbi piše Daily Mail.

»Policiji ste rekli, da je bila pijana, komaj pri zavesti in da ni mogla govoriti. Odpeljali ste jo v hišo in imeli z njo spolni odnos, v kar ni privolila, saj ni mogla niti govoriti,« je bila neusmiljena sodnica.

Da, prav ste prebrali, mož je namreč končal na sodišču, ker se je njegova žena počutila izdano. To ji je namreč storila oseba, ki ji je najbolj verjela. Dobil je sedem let zapora, vpisali pa so ga tudi v register spolnih prestopnikov.

Deli s prijatelji