STRAŠNO

Pastorko (11) ugrabil in ji naredil devet otrok

Objavljeno 18. december 2017 08.56 | Posodobljeno 18. december 2017 08.56 | Piše: A. L.

V Mehiki se mu je izmuznila in ga za vedno zapustila.

Fotografija je simbolična.

MUSKOGEE – Michelle Piette, 63-letnik iz Oklahome, naj bi ugrabil pastorko in ji svobodo kratil kar 19 let. Odpeljal naj bi jo v Mehiko, tam pa z njo spočel devet otrok. 

Ugrabitev Rosalynn Michelle McGinnis naj bi se zgodila leta 1995 ali 1996, ko jo je odpeljal na počitnice, kjer naj bi z njo želel imeti spolne odnose. Žrtev je spregovorila za Associated Press: »Vzel je 22 let mojega življenja, za vedno me je zaznamoval.«

McGinnisova je bila v času prvega posilstva stara komaj 11 ali 12 let. Pri 11 letih naj bi jo odpeljal v svoj kombi in ji nataknil poročni prstan. Med vsem tem časom sta veliko potovala po ZDA in Mehiki, občasno sta se vračala v Oklahomo. Še preden je postala polnoletna, je Piettetu rodila dva otroka, preostalih sedem pa je na svet privekalo po tem obdobju.

Žrtev je danes stara 33 let, z otroki pa ji je uspelo pobegniti lani v Mehiki. Zatekli so se na ameriško veleposlaništvo, kjer so jim izdali potne liste, da so lahko vstopili v ZDA.
Pristojnim je zaupala svojo zgodbo, Pietteta pa so prijeli in mu trenutno sodijo. Grozi mu doživljenjska zaporna kazen, če bo spoznan za krivega v vseh točkah obtožnice.

Deli s prijatelji