DRUŽINSKA TRAGEDIJA

Oče in mati v smrt z balkona, štirje sinovi zdaj sirote

Objavljeno 27. avgust 2011 12.08 | Posodobljeno 27. avgust 2011 12.55 | Piše: Mi. S.

Prvo je v globino padla mati, ki je nato umrla v bolnišnici, kmalu za tem v podobni nesreči umrl še oče

Oče s svojimi sinovi, zdaj sirotami

ESSAOUIRA – Policija še vedno preiskuje okoliščine čudnega tragičnega dogodka v Maroku. Tam je namreč v letovišču bivala angleška družina, ko je z balkona v tretjem nadstropju padla 43-letna mati Tilly Lamb in zaradi hudih poškdob umrla.

Le štiri dni kasneje je 47-letni Roger Lamb tudi sam padel, oziroma po nekaterih podatkih skočil v globino, in kasneje umrl v bolnišnici, poroča Daily Mail.

Za sabo pustila štiri sirote

Kar pa je še huje, za sabo sta pustila štiri sinove: 16-letnega Angusa, 15-letnega Montyja, 11-letnega Henryja in 9-letnega Felixa. Po močno pretresene dečke je po tragičnih dogodkih prišla njihova teta in jih iz Maroka odpeljala nazaj na Otok.

Medtem pa policija še vedno ni zaključila primera. Informacije, ki so jih pridobili do sedaj, namreč niso razkrile pravega vzroka smrti: lahko da je šlo za samomor, za grozno naključje ali pa morda za dvojni umor.

Oba umrla šele v bolnišnici

Policijsko poročilo o dogodku zapisuje, da je Mathilda Lamb – znana kot Tilly – padla z balkona in se hudo poškodovala, odpeljali so jo v bolnišnico, kjer je po treh dneh podlegla poškodbam.

Gospoda Lamba so našli v kritičnem stanju 18 ur po ženini smrti. Tudi njega so odpeljali v isto bolnišnico, kasneje pa ga premestili v bolnišnico v Marakeš, kjer je umrl.

Na počitnicah pred selitvijo

Družina je bila ravno na počitnicah pred veliko selitvijo iz Velike Britanije na Novo Zelandijo, prav tako pa so svojo domačijo, vredno 850.000 funtov (959.990 evrov), v vasici Worcestershire že dali na prodaj.

Deli s prijatelji