USODNA LJUBEZEN

Noseča najstnica in njen fant na isti vrvi

Objavljeno 26. julij 2014 22.21 | Posodobljeno 26. julij 2014 22.12 | Piše: A. J.

Severno od Moskve odkrili obešeni trupli 14-letnice in 22-letnika.

Fotografija je simbolična.

TVER – Okrožje v Rusiji severno od Moskve je v sredo pretreslo grozljivo odkritje: v gozdu v bližini letališča Zmejevo so našli trupli 14-letne deklice Irine in njenega fanta, 22-letnega Anatolija. Prizor je bil grozljiv: trupli mladih zaljubljencev sta viseli obešeni na eni sami vrvi, ki je bila privezana na drevo. Po neuradnih informacijah naj bi bila še ne polnoletna najstnica celo noseča.

Pogrešana od 11. julija

Irino in Anatolija so pogrešali vse od 11. julija. Očividci so deklico nazadnje videli v petek zvečer, ko se je odpravljala iz svojega stanovanja v Karpinski ulici v Tveru. Nikoli se ni vrnila. Irinini bližnji so predvidevali, da se je ven odpravila skupaj z Anatolijem, kar se je pozneje izkazalo za resnično. Kot se je razvedelo iz virov blizu Irini, je prišla v mesto Tver, da bi se vpisala v srednjo šolo. Kot je to v navadi, je morala pred vpisom na zdravniški pregled, kjer so ugotovili, da je tri tedne noseča. Zadnji zapis, ki ga je mladoletnica pustila za seboj, je bil: »Življenje je prekrasno.« Na obešeni trupli so prvi naleteli sodelavci bližnje bencinske postaje.

Kaj točno je zaljubljenca napeljalo k temu, da sta se odločila za bridki konec, ni znano. Govori se, da naj bi bil pobudnik obešanja Anatolij, varnostnik v enem večjih trgovskih centrov, ki je že prej večkrat dvignil roko nad sabo. Mogoče je, menijo tisti, ki so ga poznali, da je prav on prepričal svoje precej mlajše dekle o samomoru. Po neuradnih podatkih naj bi imelo obešeno dekle v žepu škatlico cigaret, kar je nenavadno, saj sama ni kadila, Anatolij pa je imel v žepu dva mobilna telefona. Policisti točne okoliščine smrti zaljubljencev še preiskujejo: za zdaj še ni znano, ali so se zgodili umor in samomor, skupinski samomor ali celo umor.

Deli s prijatelji