ŠOKANTNO

Maščevanje s posilstvom 14-letnice, žrtev tudi sedemletnica

Objavljeno 25. julij 2014 19.29 | Posodobljeno 25. julij 2014 19.30 | Piše: A. L.

Grozljive zgodbe prihajajo iz Indije, kjer skoraj ne mine mesec, da ne bi poročali o okrutnem posilstvu.

JHARKHAND – Nova zgodba o posilstvu prihaja iz Indije. Žrtev je 14-letna deklica, ki je trpela hude muke zaradi obtožbe, ki je bila podana proti njenemu bratu – posilil oziroma poskusil naj bi posiliti poročeno žensko. Vaški poglavar je nato odločil, da zaradi obtožb zoper njega lahko mož domnevno posiljene žene posili sestro domnevnega storilca.

Po polnoči se je mož domnevno oškodovane žene skupaj z njo pripeljal do storilčeve hiše. Ženska je 14-letnico zvlekla iz hiše in možu dejala, naj jo odvleče v gozd in posili. Mama 14-letnice, ki ni bila ničesar kriva, ju je rotila, da naj tega ne storita, a je nista želela poslušati.

Zaradi omenjenega primera je policija prijela tri osumljence. Moža domnevno oškodovane in poglavarja vasi, osumljena pa sta suma storitve posilstva, medtem ko so brata 14-letnice zadržali zaradi nadlegovanja. Pred sodnikom so se vsi izrekli, da niso krivi. Policija primer obravnava skrajno resno, saj gre za zločin iz maščevanja.

Sedemletnica posiljena in obešena

V vzhodni Indiji so v četrtek našli sedemletnico, ki je bila obešena na drevo. Bila naj bi tudi posiljena, a tega obdukcija še ni potrdila. Razjarjeni meščani so pobesneli in napadli trojico, ki so jo obtožili ugrabitve, posilstva in umora dekleta. Tamkajšnji inšpektor je dejal, da so trojico hudo poškodovano sprejeli v bolnišnico.

Na omenjenem območju naj bi bile razmere precej napete, saj zdaj meščani zahtevajo, da trojico obesijo. Po poročanju lokalnih medijev naj bi eden od trojice že umrl.

Zaradi ljubezni posiljena

V začetku leta je vodja vasi v zahodnem Bengalu 22-letnico, ki se je zaljubila v moškega iz druge skupnosti, obsodil na skupinsko posilstvo. Izvedlo ga je 13 sosedov, ki jih je žrtev poznala. Nemalokrat se je sicer zgodilo, da se je morala žrtev poročiti s svojim posiljevalcem.

Spomnimo še na primer iz Indije izpred dveh let, ko je množica moških na avtobusu posilila študentko, ki je kasneje v bolnišnici umrla. Več o tem preberite tukajimage.

Deli s prijatelji