LAČNA NEPRIDIPRAVA

Kam sta pobegnila burekov lačna roparja?

Objavljeno 24. avgust 2011 15.35 | Posodobljeno 24. avgust 2011 15.35 | Piše: T. L.

Policija išče nenavadna roparja, ki ju ni zanimala blagajna v pekarnici, ampak dobrote na policah

Nepridiprava se nista mogla upreti bureku (fotografija je simbolična)

KARLOVAC – Kaj vse v svojih roparsko-vlomilskih pohodih iščejo nepridipravi, ne bomo nikoli vedeli. Se pa med klasičnimi primeri ropov in vlomov, ki smo jim priča vsakodnevno in v katerih lopove zanimajo predvsem gotovina in tehnični predmeti, najdejo tudi takšni, ki so, milo rečeno, nenavadni.

Hočem burek

Hrvaški policisti iščejo roparja, ki sta se v noči na sredo lotila pekarnice v karlovški četrti Luščić, vendar ju ni zanimal denar. Očitno sta bila tako željna bureka in slastnih peciv, da se nista prestrašila niti krepkega 29-letnega prodajalca, ki sta ga med ropom napadla in tudi lažje poškodovala. Policija ju še išče.

Odnašali so lubenic in mleko

Minuli torek so v Čakovcu na delu zalotili pravo tolpo kradljivcev lubenic, bilo jih je 16, sami moški, stari od 13 do 45 let. V samo nekaj urah jim je s polja uspelo pobrati 346 kilogramov lubenic, poroča hrvaški Jutarnji list. Ker so informacije tako osupljivo natančne, so jih najbrž ujeli, lubenice pa stehtali.

V Karlovcu so pred dobrim tednom s kmetije odtujili tudi več sto litrov mleka, policisti pa močno dvomijo, da so vlomilci mleko odnesli za lastne potrebe.
Deli s prijatelji