GROZLJIVKA

Hčerki odgriznil nos in ustnico

Objavljeno 29. januar 2013 09.34 | Posodobljeno 28. januar 2013 20.38 | Piše: A. P.

Indijec se je s pestmi in zobmi spravil nad ženo, svakinjo in hčerki.

DŽAJPUR – Pretekli četrtek okoli desetih zvečer se je 36-letni Bhadar Singh domov vrnil močno pijan. Kmetovalec iz radžastanske vasice Sijana je ženi Santoš naročil, naj nekaj postori zanj. Ravno takrat si je v družbi sestre Saroj na roke nanašala kano. Pokazala mu je, da se barva še ni posušila, to pa je nasilneža močno ujezilo. Ženo je začel zmerjati in nato silovito pretepati. Saroj se mu je uprla, vendar se je morala ukloniti njegovim grožnjam.

Pijanec je otroku odgriznil nos in zgornjo ustnico

V sobo je prišla triletna hči Bhanvar Kanvar. Ko je videla, kako oče pretepa mamico, je začela silovito jokati. To ga je še dodatno razjezilo, zato je ves svoj gnev izlil na otroka. Grizel jo je po hrbtu, rokah in drugih telesnih delih, nato pa jo podrl po tleh. V sosednji sobi je spala komaj petmesečna dojenčica Radha, ki jo je kričanje prebudilo, zato je tudi ona začela jokati. Oče je vdrl v njeno sobo in začel tudi njo gristi. Žena in njena sestra sta v grozi stekli iz hiše in kričali na pomoč. Prihiteli so sosedje in naleteli na grozljiv prizor. Pijanec je otroku odgriznil nos in zgornjo ustnico. Zgrabili so nasilneža in ga predali policiji.

Deklici sta še vedno v bolnišnici

Vodja oddelka plastične kirurgije dr. Giriš Prabhalar je povedal, da Radha ni v smrtni nevarnosti, bo pa morala prestati vrsto obsežnih kirurških posegov. Ne more normalno jesti hrane, čaka jo tudi veliko težav pri učenju govora: »Zdravimo jo, vendar bi potrebovala plastične operacije, da bi bila videti normalno. Te pa lahko izvedejo le v Džajpurju.« Bhadar se bo moral pred sodiščem zagovarjati zaradi vrste kaznivih dejanj, za katera lahko stakne od deset let zapora do dosmrtne ječe.

Deli s prijatelji