DRZNO

FOTO: Posiljevalcu se je uprla in ga hudo pretepla

Objavljeno 11. december 2015 08.20 | Posodobljeno 11. december 2015 08.20 | Piše: A. L.

Med upiranjem ga je večkrat udarila v trebuh, ga ugriznila v jezik, s ključi pa ji ga je uspelo zbosti v vrat.

Johnathon Holmes.

SHEFFIELD – Na zgornji fotografiji je Johnathon Holmes (35). In ne, on ni žrtev. Njegove modrice so posledice ostudnega dejanja, ki se je na srečo končalo pri poskusu. Več kot kilometer je namreč hodil za neko žensko, ki je bila na poti iz službe domov. Zvlekel jo je v grmovje, se ulegel nanjo in ji dejal: »V tem boš uživala.« V usta ji je porinil svoj jezik. A ženski se je že pred tem zdelo, da jo zasledujejo. Med upiranjem ga je večkrat udarila v trebuh, ga ugriznila v jezik, s ključi pa ji ga je uspelo zbosti v vrat. Holmes je s kraja pobegnil, pri tem pa se je še dodatno poškodoval, poroča Mirror.

Policija ga je izsledila v nekaj urah, njegova izjava pa je bila precej iz trte izvita. Dejal je, da se ničesar ne spomni, saj da je bil pijan. Na sojenju je napad priznal, sodišče pa ga je na hladno poslalo za štiri leta in pol. Proti njemu je pričala tudi žrtev, ki je dejala: »Brez dvoma verjamem, da bi me posilil. Moje življenje bi se lahko tam končalo. Bila sem prestrašena in tudi zelo jezna.« 

Po napadu je imela nočne more, še danes pa ponoči s težavo zapusti hišo. Zaveda se sicer, da bo njen napadalec kar nekaj časa za rešetkami, kljub temu pa jo je strah, da bi se to ponovilo.

Deli s prijatelji