GROZLJIVO

FOTO: Poglejte, kaj ji je storil, ker je objavila selfije

Objavljeno 10. april 2017 17.35 | Posodobljeno 10. april 2017 17.36 | Piše: P. Pa.

Polil jo je z gorivom in jo zažgal.

BANGKOK – Chatchawarn Tarrin (28) je svojo 26-letno ženo Nednapho Nuankhul polil z gorivom in jo zažgal. Poročila sta se lansko zimo, posesiven in agresiven pa je postal nekaj mesecev po poroki. Ko je žena na spletnem omrežju objavila tri sebke, pa je mož zaradi ljubosumja pobesnel, zato jo je polil z gorivom in jo za vedno izmaličil.

Nednapha je utrpela grozljive opekline po obrazu in telesu. Da so jo rešili, so jo morali operirati trikrat, še več operacij pa jo čaka v prihodnjih mesecih. Kljub temu pa mu je žena oprostila. Pravi, da zaradi sina, saj si ne želi, da bi napad vplival nanj. »Bolijo me srce in brazgotine. A možu moram odpustiti zaradi otroka,« je dejala, ko je prišla iz bolnišnice.

»Ko me je zajel ogenj, sem čutila, da obstaja pekel. To je najhujša bolečina, kar si jo lahko kdo predstavlja. Takšna sem in takšna bom za vedno ostala. Vsemu lahko ubežiš, le karmi ne. Nihče si ne more misliti, da se ti lahko zgodi kaj takšnega, a nekaterim stvarem pač ne moreš ubežati,« je še dejala in dodala, da je njen mož poln greha, karma pa bo nekega dne doletela tudi njega. »Poslali so ga v zapor, od tam ne more zbežati.«

image

Deli s prijatelji