ŽALOSTNO

Dvakrat premagala raka, umrla dan po porodu dvojčkov

Objavljeno 26. marec 2017 17.33 | Posodobljeno 26. marec 2017 17.31 | Piše: A. K.

Dan po porodu je 30-letnici odpovedalo srce.

Pogumna Jamie Snider, mati štirih otrok iz Kalifornije, je imela malo možnosti za zanositev, saj so ji pred leti zaradi raka odstranili jajčnik. Ko je izvedela, da pod srcem nosi dvojčka, je bila njena sreča nepopisna. A kmalu so ji zdravniki sporočili slabo novico. Znova je zbolela za rakom, tokrat na materničnem vratu. Mlada mamica se ni hotela predati, za zdravljenje se je odločila med nosečnostjo in raka uspešno premagala.

Dan pred porodom je na facebooku objavila fotografijo, na kateri se smehlja. Zapisala je: »Jutri je velik dan. Bog je bil ob meni ves čas. Pomagale so mi vaše molitve in neizmerna ljubezen. Zaželite mi srečo, ob sedmih mi bodo namreč naredili carski rez. Hvala ti, Bog, da si mi pomagal, da sem v teh težkih trenutkih ostala pozitivna.«

Dan pozneje je rodila dvojčka Camilo in Nica, dan po porodu pa je umrla. Njeno srce je bilo prešibko, zdravniki ji niso mogli več pomagati. Dvojčka sta bila rojena prezgodaj, a je družina sporočila, da sta zdrava in se dobro počutita. Jamiejina prijateljica je dejala, da je srečna, saj je imela Jamie možnost otroka videti in ju vzeti v naročje.

Deli s prijatelji