DRUŽINSKA TRAGEDIJA

Duškovo truplo trohnelo več mesecev, oče naj bi ga ubil s sekiro

Objavljeno 10. december 2017 17.06 | Posodobljeno 10. december 2017 17.06 | Piše: Ma. M.

Vaščani ugibajo, da bi lahko prišlo do spora in umora prav zaradi denarja.

Fotografija je simbolična.

V ponedeljek je policija v družinski hiši Đujič v bližini Prijedora odkrila strohnelo truplo. Preiskavo so začeli, potem ko Duška Đujića (44) nihče ni videl v vasi več kot dva meseca. V hiši, kjer je je živel z očetom Radovanom (72) in bratom, so odkrili že skoraj povsem razpadlo truplo.

Po poročanju Kurirja naj bi se po vasi govorilo, da je sina ubil oče. Trojica moških je živela v isti hiši, Duško in brat s posebnimi potrebami v pritličju, oče v prvem nadstropju. Oče Radovan naj bi imel zelo lepo urejeno stanovanje, sinova pa precej borno. Prav sinova naj bi životarila in živela zgolj od socialne pomoči. Vaščani ugibajo, da bi lahko prišlo do spora in umora prav zaradi denarja.

Predpostavljajo, da je bil Duško umorjen z ročajem od sekire. »Radovan je pred kratkim prodal nekaj imetja, Duško pa je od njega vedno prosil denar. Zaradi tega so se pogosto prepirali, vsemu skupaj je piko na i dodal alkohol. Kombinacija obojega je verjetno pripeljala do zločina,« so dejali vaščani. Policija je očeta aretirala, drugega sina pa naj bi v šoku prepeljali na psihiatrijo.

Deli s prijatelji