NEUTOLAŽLJIVA

Drama na urgenci: mama bi obračunala kar z nožem

Objavljeno 04. februar 2013 15.29 | Posodobljeno 04. februar 2013 15.29 | Piše: T. L.

Ko je izvedela, da je njen sin pretepen, je izgubila nadzor nad seboj.

Družine se je lotil z nožem.

PODGORICA – Potem ko je Žaklina Luković izvedela, da je njen sin Lucijan (18) v pretepu potegnil 'kratko', je oborožena s kuhinjskim nožem prihitela v prostore urgence in želela obračunati s sinovimi nasprotniki. 

V skupinskem pretepu pred nočnim klubom Mint v Podgorici sta bila v soboto pretepena njen sin in Mirko Šćepanović (19). Fanta sta se zapletla v pretep s štirimi pobalini, oba pa so zaradi več udarcev po glavi in telesu prepeljali na urgenco. Kmalu so prijeli četverico, ki je pretepla Lucijana in Mirka, gre pa za Nikolo Jankovića (20), Luko Lasico (18), Ivana Kovačevića (18) in Bobana Radovića (19), poroča srbski Alo.

Tudi injekcija je ni umirila

Medtem ko je zdravniško osebje pomagalo Lucijanu in Mirku, je v prostore urgence prišla vidno pretresena Lucijanova mati – in to oborožena s kuhinjskim nožem. Na srečo so policisti v bližini reagirali hitro in razburjeni materi vzeli nož, preden ji je uspelo narediti kakšno neumnost.

Ko je mama videla pretepenega Lucijana, je začela vpiti: »Ubili so mi sina, ubili so mi sina!« Povsem je izgubila nadzor, metala se je po tleh, tako da je dobila injekcijo za pomiritev. Kljub temu se kar ni mogla umiriti. Še naprej je pretresena gledala sinov v povoje oviti obraz in napovedovala maščevanje tistim, ki so ga pretepli. 

Deli s prijatelji