GROZLJIVO

Zabodel in razkosal mamo, ker je hotela, da se osamosvoji

Objavljeno 04. marec 2013 11.53 | Posodobljeno 04. marec 2013 11.28 | Piše: S. J.

Dele trupla je odvrgel na različnih lokacijah, fotografijo sebe in mamine glave pa je objavil celo na facebooku.

McLean je prepričan, da ni naredil ničesar narobe.

NEW YORK – Bahsid McLean, 23-letnik iz New Yorka, je ubil svojo 45-letno mamo Tany Byrd, jo razkosal z električno žago, nato pa fotografijo sebe in mamine glave objavil na facebooku. Še več fotografij maminega trupla pa so preiskovalci našli na fantovem mobilniku. McLeanu je pri prikrivanju umora pomagal 26-letni prijatelj William Harris, s katerim sta nato dele trupla stlačila v vreče za smeti in jih odvrgla na štirih različnih lokacijah v Bronxu. Na vreče z grozljivo vsebino je naletel sprehajalec psa.

Stari znanec policije

Ko so McLeana prijeli policisti, jim je rekel, da je mamo zabodel, ker mu je rekla, naj končno odraste in se izseli iz hiše. McLean je še vedno prepričan, da ni storil nič narobe, to pa je zatrdil tudi sodniku. McLean, ki je duševno zaostal, si je pred umorom ustvaril twitterjev račun pod imenom @killtanyabyrd (@ubijtanyobyrd) in ima obsežno policijsko kartoteko.

Besen, ker ga je dala v posvojitev

Pokojničina sestra je povedala, da je mati sina zasačila, da na internetu išče navodila, kako uspešno prikriti umor, in dodala, da je bil 23-letnik na svojo mamo besen, ker ga je kot otroka dala v posvojitev, saj je bila zaradi odvisnosti od droge nezmožna skrbeti zanj. Ko je McLean dopolnil 18 let, sta znova zaživela skupaj, še piše Daily Mail.

Deli s prijatelji