GROZLJIVO

VIDEO: Je dekle posnelo teroriste nekaj trenutkov pred masakrom?

Objavljeno 15. november 2015 08.29 | Posodobljeno 15. november 2015 08.29 | Piše: S. U.

Štirje v črno oblečeni strelci so po navedbah prič v petek vstopili v dvorano in začeli streljati na več sto obiskovalcev koncerta. Pri tem so vzklikali »Alah je velik« in za napad krivili vojaško posredovanje Francije v Siriji.

PARIZ – Francijo so pretresli doslej najhujši teroristični napadi, v katerih je v noči na soboto umrlo najmanj 120 ljudi, več kot 200 je ranjenih. Napadi so se odvili na šestih prizoriščih v Parizu, največ smrtnih žrtev pa je zahteval napad na Bataclan, ki je na koncertu ameriške skupine Eagles of Death Metal gostil 1500 obiskovalcev. V dvorano naj bi vdrli štirje teroristi, ubitih naj bi bilo približno 80 ljudi.

Štirje v črno oblečeni strelci so po navedbah prič vstopili v dvorano in začeli streljati na več sto obiskovalcev koncerta. Pri tem so vzklikali »Alah je velik« in za napad krivili vojaško posredovanje Francije v Siriji. Izražali naj bi tudi podporo Islamski državi (IS).

Medtem je po spletu že zakrožil posnetek, na katerem naj bi dekle pevca omenjene skupine posnelo enega izmed teroristov, ki so nato v klubu zakrivili masaker. 

Deli s prijatelji