OJOJ

Policist ukazal masturbacijo

Objavljeno 11. december 2017 16.58 | Posodobljeno 11. december 2017 17.00 | Piše: A. P.

Najstniku so kršili človekove pravice. Menda so želeli fotografirati nabrekli ud.

Trey Sims išče pravico na sodišču. Foto: youtube

MANASSAS – V ameriški zvezni državi Virginiji je detektiv David Abbott leta 2014 silil takrat komaj 17-letnega Treya Simsa, naj pred njim in drugimi policisti masturbira. Nesrečni najstnik se je trudil, vendar zaradi prisotnosti oborožene policije ni mogel ustreči detektivovi želji. Detektiv, ki je bil istega leta obsojen zaradi otroške pornografije, naj bi želel fotografijo njegovega penisa primerjati z videoposnetkom, ki ga je Trey poslal svoji 15-letni punci.


Prestrašeni 17-letnik zaradi oboroženih policistov ni mogel ustreči detektivovi želji.

S tem pa zgodba ni končana. Abbot je celo dobil sodni nalog, na podlagi katerega bi dečku dali injekcijo, ki bi povzročila erekcijo, da bi ga lahko fotografirali in posnetke primerjali. A zaradi silovitega odpora sta policija in tožilstvo prenehala vztrajati. Leto dni pozneje je kriminalist Abbot storil samomor, ko je izvedel, da mu grozi aretacija zaradi neke druge spolne zlorabe otroka.

Danes 20-letni Trey je sprožil civilno tožbo, v kateri trdi, da so bile fotografije nedopusten vdor v njegovo intimo. »Ne moremo najti nobene okoliščine, ki bi policiji dovoljevala, da v njihovi prisotnosti sili posameznika k masturbaciji,« je bila odločna sodnica Barbara Milano Keenan
 

 

Deli s prijatelji