NEODGOVORNO

Otroka v joku, mati na seksu

Objavljeno 01. avgust 2014 15.43 | Posodobljeno 01. avgust 2014 15.45 | Piše: E. B.
Ključne besede: Princess Marks

Princess je otroka zaprla v avto in šla v drugo vozilo oralno zadovoljit fanta.

Če katerega od omenjenih otroških sedežev uporabljate, takoj stopite v stik s prodajalcem.

LAKE CHARLES – Vedenje Princess Marks ni nič kaj primerno za princeso: 25-letna Američanka je svojega fanta oralno zadovoljila kar v avtomobilu na parkirišču pred nakupovalnim središčem, medtem ko sta njena otroka na ves glas sama jokala v drugem vozilu!

Zgodilo se je v Lake Charlesu v ameriški zvezni državi Louisiana, okoli polnoči: mati se je očitno kar z otrokoma odpeljala na zmenek, potem pa pet- in sedemletnika pustila sama v terenskem vozilu z delno odprtimi okni in se posvetila svojemu novemu partnerju na drugem koncu parkirišča. Obupan jok je pritegnil pozornost preostalih nočnih nakupovalcev in so takoj obvestili policijo o zapuščenih otrocih: možje v modrem so se hitro odzvali na klice in poskušali potolažiti malčka, a sta se pomirila šele petnajst minut pozneje, ko je mati končala nespodobni zmenek – vendar sta kmalu spet bruhnila v jok, saj so policisti 25-letnico prijeli in odpeljali. Američanka je priznala, da iz fantovega vozila ni mogla videti svojega avtomobila, torej otrok ni mogla nadzorovati, pa tudi če bi bil terenec bližje, ne bi bilo prav nič drugače – saj je imela glavo ves čas v partnerjevem mednožju! Princess se bo tako morala zagovarjati, ker je otroka zapustila in ju tako spravila v nevarnost, po plačilu varščine 5000 dolarjev pa so jo izpustili. Za otroke bodo do nadaljnjega skrbeli – vsaj upamo lahko – spodobnejši in odgovornejši sorodniki.

Letos že 18 smrtnih žrtev

Američani, kot je znano, svoje otroke pogosto zapuščajo zaprte v vozilih, tudi v razgreti pločevini: smrtnih žrtev takšne malomarnosti je bilo letos v ZDA že osemnajst! Številne v zadnjem hipu rešijo zaskrbljeni mimoidoči, ki sprožijo preplah, tako je minuli teden komajda preživela tudi triletna deklica iz Kalifornije, ki sta jo mati in oče zaprla v vozilo pri peklenskih temperaturah ter se odpravila po nakupih. Takšne sreče pa ni imela komaj desetmesečna dojenčica iz Kansasa, ki jo je krušni oče zapustil v avtu, po dveh urah pa jo zaman poskušal oživiti.

Deli s prijatelji