NOČNA MORA

Muke 23-letnika: predmet, s katerim so ga posilili, obtičal v njem

Objavljeno 19. april 2017 09.42 | Posodobljeno 19. april 2017 10.21 | Piše: P. Pa.

Neznosne bolečine je trpel teden dni, ko se je končno odločil, da poišče zdravniško pomoč.

ZAGREB – V zgodnjih jutranjih urah se je na vratih nujne medicinske pomoči na severu Hrvaške skupaj z materjo pojavil 23-letnik. Zdravnikom je povedal, da že več dni trpi neznosne bolečine, a to noč so bile bolečine neznosne.

Zdravniki so bili šokirani, ko so med pregledom v njegovem telesu odkrili nepoznani predmet. Po do sedaj znanih informacijah so mladeniča najprej napili, nato pa ga posilili. Po tem so ga še pretepli in se začeli izživljati nad njim, uporabili so tudi nepoznani predmet. Grozljivka, zaradi katere se je odločil poiskati zdravniško pomoč, se je zgodila minuli ponedeljek.

Mladenič je bil po telesu lažje poškodovan, predmet, s katerim so ga posilili, pa se je zataknil v njegovem telesu. Zaradi velikega strahu in sramu 23-letnik ni nikomur nič povedal. Neznosne bolečine je trpel teden dni, nato pa se je končno zaupal materi, ki ga je odpeljala v bolnišnico.

Zdravnikom je z operacijo uspelo izvleči predmet, moški pa bo še nekaj dni ostal na opazovanju. Podana je bila tudi prijava na policijo.

Deli s prijatelji