IŠČEJO GA

Bolni Aleksandar (21) je šel po cigarete, vrnil pa se ni

Objavljeno 17. avgust 2014 14.03 | Posodobljeno 17. avgust 2014 14.03 | Piše: P. J.

Menda je zdravniku razkril, da razmišlja o tem, da bi si vzel življenje.

Pogrešani Aleksandar.

KOSTOLAC – 21-letni Aleksandar Jovanović iz Kostolca je pogrešan od 13. avgusta zvečer. Njegova mati Zvezdana je njegovo izginotje prijavila policiji, saj se ni vrnil domov, potem ko je po prepiru z njo domnevno odšel po cigarete v trafiko. Mama je nasprotovala temu, da bi zapustil stanovanje, saj je bil bolan.

»Aleksandar že dlje časa trpi zaradi depresije, dvakrat se je zaradi tega že zdravil v psihiatrični bolnišnici. Tokrat je bil domov izpuščen za štiri dni, večino časa pa je preživel v postelji, saj se ni počutil dobro, bil je ves slaboten. Bila sem proti, ko je rekel, da gre do trafike po cigarete,« je dejala mati. Sin se je proti njeni volji odpravil v dvigalo, ona pa je stekla po stopnicah, da bi ga prestregla, vendar ga ni bilo več.

Ker ga ni našla, je poklicala njegove prijatelje, in ker tudi nobeden od njih ni vedel ničesar o njem, je poklicala policijo. Mama je še razkrila, da se je Aleksandar zapletel z narkomansko družbo in da jo skrbi, da je spet zabredel v njene vode.

V iskalni akciji so policisti preiskali vse mesto, pa ga še vedno niso našli. Svojemu psihiatru je Aleksandar menda dejal, da je že večkrat razmišljal o tem, da bi si vzel življenje.

Deli s prijatelji