PRETRESLJIVO

Bivši policist ustrelil dekle Ano, nato sodil še sebi

Objavljeno 30. november 2017 14.40 | Posodobljeno 30. november 2017 14.40 | Piše: A. K.

Bila je inštruktorica fitnesa. Prijatelji so zaradi njene smrti v šoku.

Anino truplo so našli pri vhodu v garažo.

ZAGREB – Hrvaško javnost pretresata umor in samomor, ki sta se zgodila v garaži v bližini Gradišćanske ulice. Pod streli nekdanjega policista Dubravka S. (36) je umrla njegova šest let mlajša partnerica Ana Kurtanjek, fitnes inštruktorica, ki je bila zaposlena v bližini garaž, kjer je izgubila življenje. Dubravko je po poročanju spletnega portala 24sata v sredo zvečer ob 20.25 Ano pokosil s štirimi streli, nato pa je v bližini naredil samomor.

Njeno truplo je našel mimoidoči, in sicer med dvema avtomobiloma v bližini vhoda v garažo. Dubravko je štiri naboje izstrelil v njen prsni koš in v trenutku je bila mrtva. Policisti predvidevajo, da jo je nekdanji policist pokončal, ko se je po treningu z avtomobilom nameravala odpeljati iz garaže.

Anini prijatelji so v šoku, ne morejo verjeti, da je ni več. »Bila je krasna, zabavna, pametna, priljubljena,« je kratko povedal eden od njenih prijateljev.

Kot poroča hrvaški spletni portal, sta se Ana in Dubravko spoznala v fitnes centru, kjer je bila zaposlena. Po neuradnih informacijah je Anin krvnik pred kratkim v policiji dobil odpoved. 

Deli s prijatelji