SUROVI ŽENSKI

Babica je zbrcala 
vnukinjo v vrečki

Objavljeno 24. april 2017 13.52 | Posodobljeno 24. april 2017 13.52 | Piše: U. S.

Teta pa je kitajsko dekletce s palico tepla po nogah.

Babica in teta sta jo najprej stlačili v vrečo, nato pa se znesli nad njo. Foto youtube

PEKING  – Svet je obkrožil posnetek, na katerem babica in teta deklico stlačita v vrečko in jo zbrcata ter pretepeta s palico. Kitajska policija iz Lianjianga v provinci Guangdong okoliščine dogodka še preiskuje, znano pa je, da je posnetek nastal 14. aprila in da dekličini starši delajo v drugem mestu, za malčico, koliko je stara, ni znano, pa naj bi skrbeli babica in teta, ki delata na sadjarski kmetiji Hongjiang Farm, kjer naj bi posnetek tudi nastal. Prva jo je zbrcala, druga pa pretepla s palico. Pred policisti sta se branili, da sta hoteli deklico naučiti lekcije, kaznovali sta jo zaradi njenih zoprnih in nadležnih navad.

Posnetek, ki ima že več kot deset milijonov ogledov, je dolg 23 sekund in prikazuje, kako ženski deklico stlačita v platneno vrečo, v kakršni sicer prenašajo kače. Ena od žensk, ki je sedela, je potem brcnila v vrečo oziroma dekle; babico je slišati, kako punčki reče, naj uboga in 'tega' nikoli več ne naredi. Punčka se je hotela izmotati iz vreče, je še videti na posnetku, kotalila se je po tleh in vseskozi jokala. Pozneje je videti mlajšo žensko, bila naj bi teta, kako deklico po nogicah pretepa s palico, punčka tedaj ni bila več v vreči. Teta ji je zagrozila, da ji bo polomila noge, če se ne bo primerno vedla.

Policija je ženski že izsledila; povedali sta, da sta jo ujeli v vrečko, da bi jo naučili lekcije, punčko naj bi tako odvadili grdih navad. Kaj je naredila narobe, da sta se tako znesli nad njo, nista povedali. Če bosta spoznani za krivi zlorabe otroka, jima grozi stroga kazen, tudi več let zapora. 

Deli s prijatelji