SRHLJIVO

Zadnji Barbarin zapis: kot da bi vedela, da bo čez nekaj ur umrla

Objavljeno 30. marec 2017 11.37 | Posodobljeno 30. marec 2017 11.39 | Piše: Mo. S.

Na facebooku je pred nesrečo napisala besede, ki dajo misliti.

Na ramenih je imela krila, zdaj je postala angel, pravijo njeni prijatelji.

LJUBLJANA – Usoda ubira nerazumljiva pota. Tisti, ki so poznali Barbaro Perišič in Miho Tadiča, še kar ne morejo verjeti, da sta se v sredo popoldne še zadnjič peljala z motorjem. Trčenje v križišču je bilo zanju usodnoimage, Slovenijo je pretresla nova tragedija image.

Njuni sorodniki, prijatelji in znanci žalujejo tudi na družabnih omrežjih, kjer je Barbara nekaj ur pred nesrečo zapisala besede, ki dajo misliti: »Enkrat ko umrem ... Ne tekmujte, kdo me ima bolj rad. Ne govorite tistih žalostnih besed ... Kako bi radi, da sem tu, da bi me vsaj še enkrat videli. Nikar ... Človek ljubi, dokler je živ ... Ko umre, ne potrebuje ne ljubezni ne besede.« Kot da bi vedela, da se bo morala prav kmalu posloviti od tega sveta …

Njeni prijatelji so naravnost šokirani nad tem, da je zapis nastal le nekaj ur pred strašno tragedijo. »Vsak dan tako lepi statusi, polni ljubezni, danes pa to? Ne pridem k sebi,« pravi Elvis, Vesna pa je dodala, da je Barbara zdaj angel. »Preprosto se ne morem posloviti od tebe, saj boš zame vedno tukaj, nasmejana in dobre volje. /…/ Imela si cilje, ustvari jih zgoraj in bodi srečna.« Strinjajo se, da jih bo zdaj gledala iz nebes in da je bila pozitivna in vedno nasmejana. »Tega nasmeha ne pozabiš,« pa je zapisal Melis.

image

Deli s prijatelji